De vijftien minuten faam van – eh – Stephan Jansen (PVV)

Het bestaan van Stephan Jansen zou waarschijnlijk iedereen ontgaan zijn in de Nederlandse politiek. Hij blijkt “de rechterhand” van Wilders te zijn als medewerker in de Tweede kamer en als Statenlid in Zuid-Holland. Na lang en grondig nadenken vond hij de “minder! minder! minder!”-speech niet zo geslaagd, en – origineel, dat dient gezegd – Wilders maakt zich ter rechter zijde onmogelijk op deze manier zodat hij bij links terechtkomt. Vindt Stephan Jansen.

Maar ja, wat zal het ook uitmaken.
De Bruine Volksbode weet er alles van.

5 gedachten over “De vijftien minuten faam van – eh – Stephan Jansen (PVV)”

  1. Wat nou? Is Wilders/PVV nu niet meer voldoende extreem-rechts?
    Moet het allemaal nog erger?

  2. Ja, deze Jansen heeft bedacht dat je met het openlijk eruit willen trappen van Marokkanen moet wachten totdat je de democratie hebt afgeschaft en de absolute macht hebt, hij kent de geschiedenisboekjes goed.

  3. De partij van tien kleine anti-Marokkaantjes

    Tien kleine anti-Marokkaantjes refereert aan het boek ‘Tien kleine negertjes’ van Agatha Christie. Negertjes is tegenwoordig echter een politiek incorrect woord. Welke andere term is bruikbaar? PVV’ers hebben iets tegen Marokkanen. Vandaar anti-Marokkaantjes. Hoe de benaming ook zij, ze verdwijnen evenals de figuren in Christies verhaal.

  4. #nexus
    ik vrees dat de oudelullen partyen= vvd, pvda, cda , groenslinks in de praktyk zoveel wilders gedachtegoed gaan overnemen dat de volgende generatie niet meer snapt waarom we PVV rechts noemden?

Reacties zijn gesloten.