Jos van Rey (VVD) die de integriteit van wethouders toetst

Oud nieuws uiteraard maar voor de administratie moet dit bericht wel in onze database. The Godfather himself van de Firma List & Bedrog toetst blijkbaar integriteit van wethouders. Je wordt soms zooooooooo melig als je een site als deze moet bemannen. Je radicaliseert naar volstrekte onverschilligheid. Jos van Rey die de integriteit van wethouders toetst. Proef deze woorden op je tong: Jos van Rey. VVD. Integriteit. MOEHAHAHAHAHAAAAAAH. Ok genoeg.

10 gedachten over “Jos van Rey (VVD) die de integriteit van wethouders toetst”

 1. Ik moet dit soort berichten eigenlijk gewoon negeren en niet lezen! Je word er gewoon treurig van! Dat dit soort volk nog vrij rond loopt en dat er mensen zijn die op hem in Roermond gestemd hebben, zucht, zucht en zucht! Er bekruipt mij steeds meer het gevoel dat we dit soort rechts tuig dan zelf maar moeten uitroken uit hun villa’s!

 2. @K ’t Jong
  * schater *
  De Speld krijgt het steeds moeilijker met zulk Echt Nieuws.

 3. Toen ik het vanmorgen op Twitter las, dacht ik inderdaad even dat het van De Speld was.

 4. Die van Rey is net als die andere knakker van de DSB bank. Loopt ook nog steeds vrij rond en is weer in zaken gegaan. Of die andere VVD’er die de bak in moest maar gewoon nog even 350.000 euro bijtekende.

  En dan het duo Opstelten Teeven of Wiegel ….

  En de minister met de meeste motie van wantrouwen aan haar broekrok Schippers.

  De enige die wel is opgerot is dat weekdier Weekers. Maar die zal nu wel ergens verder aan het graaien zijn wat meer buiten beeld. Een bekende van deze van Rey. Wat een heerlijk eerlijke mensen toch in dit land.

  Dit is met recht een bananen monarchie.

 5. Nou ja, dat corrupte zwijn weet natuurlijk wel als deskundige ter zake alles af van hoe je de kluit belazert en er (voor alsnog) mee wegkomt. Verder denk ik dat Arnold het eigenlijk heel goed samenvat als het gaat om hoe verziekt dit land is samen te vatten in een paar woorden: satirici krijgen het met zulk nieuws steeds lastiger…

 6. We zijn geen Democratie maar wel degelijk Maffiocratie..

  Een en zelfde luitjes vanuit een en zelfde kring altijd op alle belangrijke posities.
  Daarna wordt een stoelendansen gehouden en het show mag opnieuw beginnen.

  Corruptie alom.

 7. Ik heb gisteren inderdaad ook naar dit bericht zitten kijken en maar zitten denken wat ik erover moest schrijven. Dit is voorbij absurditeit.

 8. Wat mij wel WEER opvalt overigens. Waar is nu het rechtse geluid dat hier af en toe post ?

  Of hebben ze nu ineens geen mening. Of komt dit soort nieuws ze WEER eens niet goed uit.

  Toch altijd dat met 2 of zelfs 3 maten meten vanuit die hoek. Het valt zo op.

Reacties zijn gesloten.