2 gedachten over “Was de holocaust een vooropgezet plan? (1/5)”

  1. Tja, de Holocaust.Wie meer wil weten hoe chassidische joden denken over de rol van de zionisten in het voorspel van de Holocaust, moet http://www.jewsagainstzionism.com aanklikken en de balk zionism openen. Chassidische joden zijn de mannen met de zwarte hoeden en de pijpenkrullen. Ze wonen in Israel, maar ze erkennen Israel niet als Staat. Omdat volgens hun leer alleen de Messias Israel kan stichten, maar de Messias is nog niet verschenen.Ze zijn felle tegenstanders van de zionistische joden. Het zionisme is geen geloof, maar een ideologie, gestoeld op een seculiere,socialistische (o.a. kibboetsen)leest met Eretz Israel ( Groot Israel) in het achterhoofd.Eretz Israel moet zich uitstrekken van de Eufraat en Tigris (Irak)tot de Middellandse Zee.Ofwel het oude Bijbelse land.

    Wat beoog ik met deze post? Geen waardeoordeel, maar alleen de zienswijze van deze groep joden ( nu 700.000 in Israel) en een demografisch probleem voor de Staat, omdat ze gemiddeld tussen de 7 en 10 kinderen op de wereld zetten.Hun zienswijze kan ik niet beoordelen, de feiten die ze aandragen ook niet, want ik ben geen historicus.Het geeft mij alleen een blik in de haat die ze tegen de zionistische joden koesteren.

  2. Wat ik wel weet is dat The American Holocaust (nog steeds gaande in met name Zuid Amerika) als voorbeeld heeft gediend. Het blauwdruk hoe van een compleet volk dan wel volkeren af te komen.

    Iets wat minister Schippers en haar VVD nu in het klein probeert na te bootsen. Heel geleidelijk.

    @laarmans

    Dus chassidische joden zijn de SGP’ers onder de joden. Volkomen van het padje af. Komt daar ook de moordernaar van Yitzhak Rabin vandaan ? Ook omdat ze liever geen vrede willen met niemand niet.

Reacties zijn gesloten.