Goed nieuws: de racisten sterven uit

De Volkskrant heeft De Hond opnieuw laten onderzoeken wie er allemaal minder Marokkanen wil en het percentage van dit onderzoek bevestigt dat van het vorige, geruchtmakende onderzoek. Wel zijn ze er wat dieper op ingegaan dan bij het vorige en wat blijkt: jongeren hebben nauwelijks een hekel aan buitenlanders, het zijn de ouderen. Verder zijn er nu niet meer racisten dan in bijvoorbeeld de jaren ’90 van de vorige eeuw, het enige verschil is dat ze nu openlijk racistisch mogen zijn.

8 gedachten over “Goed nieuws: de racisten sterven uit”

 1. Blijkbaar gaat de jeugd meer op eigen ervaring af en zijn de ouderen bevattelijker voor de indoctrinatie door de MSM.
  Dit beeld was al in de jaren 1980 te zien. Die jeugdigen van toen zijn de zuurpruimen van nu.

 2. Ik vind het een zeer vreemd onderzoek; ik ben zelf bijna 67 en ik ken in mijn kennissen kring die toch vrij aanzienlijk is geen enkele leeftijdsgenoot die tegen Marokkanen en of andere allochtone medelanders is.

 3. Hoe dan ook word er gepeild en gesproken over de meest belangrijke sociale probleem waarbij de wetenschappers tot nu toe het hebben laten afweten.

  Nu nog de kaart met de spreiding van xenofobie en racisme over het land.

  Daarna de toets voor xenofobie ivm functionele oriëntatie op de werkplaats.

 4. Je zag het ook bij die Volkert-demo van de week: grotendeels 50 plussers. Meeste jongeren (onder 20) weten ook amper wie Fortuyn was. Maar goed, historisch besef is natuurlijk wel belangrijk dus of dat nou echt een goed teken is.

 5. Ron. Jammer he! Jouw soort sterft uit. Niet zo vreemd ook. Geld ook voor rechts Amerika. De republikeinen. OUD, religieus, gewelddadig, laag opgeleid en racistisch.

  Nieuwe media helpt rechts ook niet. Elke keer de feiten in beeld kunnen ze niet meer spindoctoren.

  We weten namelijk gewoon dat VVD’ers corrupt zijn. En dat we de gast arbeider niet aan links maar aan rechtse graaiers te danken hebben. En dat de JSF voornamelijk een VVD lobby is. Dat zorg instellingen sluiten wegens rechts wanbeleid en tal van feiten.

  Maar goed helaas nog genoeg PVV amoebes die onder een steen leven. Voetjebal, belspelletjes, bierbuik, WWBtje door links bevochten notabene, stemrecht door links bevochten. Dat is hun wereld. Echt nieuws, VPRO docu’s, boeken, studeren als ze dat nou eens deden werden ze wellicht wakker maar ik vrees van niet.

  Lekker posten op stormfront en mein kampf in de kast. Minder minder minder minder…. ja minder hersencellen ja.

Reacties zijn gesloten.