“PVV en FN doen wel wat samen, per ongeluk” – NOS

PVV en FN werken al lang samen, per ongeluk:

De partijen waarmee PVV-leider Wilders een fractie wil vormen in het Europees Parlement hebben maar weinig op met zijn standpunten. Dat valt op te maken uit een vergelijking van het stemgedrag van die partijen, die onderzoeksbureau VoteWatch … (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Google-news:: PVV

1 gedachte over ““PVV en FN doen wel wat samen, per ongeluk” – NOS”

 1. Nee, de PVV en CU/ SGP hebben meer overeenkomsten, als de PVV zelfs maar stemt. ‘Neutraal’ stemmen heeft geen toegevoegde waarde.

  “In februari kwam het Europees Parlement tegen homofobie in stemming in het Europees Parlement. De extreemrechtse (!) vrienden van Geert Wilders, het Front National, de Lega Nord en het Vlaams Belang stemden tegen. De PVV, die pal zegt te staan voor homo’s, tenminste wanneer die het doelwit zijn van islamitische haatpraat, onthield zich van stemmen.”

  Bron (foto):
  https://twitter.com/roosvonk/status/465764701054730241/photo/1/large

  Niet zo gek dat de PVV deze houding aanneemt, aangezien er -zonder twijfel- ook meerdere ‘potenrammers’ uit de jaren ’80 vorige eeuw op deze eenmanspartij stemmen. Los van de verdere godsdienstwaanzinnigen die niet willen beseffen wat o.a. Jezus predikte.

  https://twitter.com/Renzo_Soprano/status/465454540582830081/photo/1/large

  Liefde en respect, want u allen was ooit Egyptenaar.

Reacties zijn gesloten.