Lekker sfeertje bij de PVV zeg

Grappig inkijkje in de PVV-keuken:

De lijst van de PVV is uiteindelijk onder chaotische omstandigheden tot stand gekomen. Wilders blijkt amper vertrouwen te hebben in prominente partijgenoten. PVV-senator Martin van Beek werd na een onhandige mail afgeserveerd als ‘een rat’ en ‘een stoker’. Andere kandidaten kwamen op een zogenoemde ‘Lijst Boos’ terecht, omdat Wilders vreest dat ze heibel gaan schoppen.(AD)

9 gedachten over “Lekker sfeertje bij de PVV zeg”

 1. Dat zal de ‘bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’, de nazis en tokkies uit Volendam en elders worst zijn:http://www.dichtbij.nl/waterland/regionaal-nieuws/artikel/2739708/geert-wilders-brengt-bezoek-aan-volendam.aspx (kijk trouwens ook even naar deze: http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/1918862/2010/10/29/Hitler-was-zachtaardig.dhtml, wat zijn ze toch zachtaardig hè, die Hitler en zijn kloon Wilders), want die zijn allemaal heel bezorgd over de fascistische-communistische EUSSR die met een islamitische machtsovername ‘onze’ cultuur wil overnemen….of zoiets…
  Overigens wordt Volendam in Wilders’ Reich hoofdstad en moet iedereen daar drie keer per week verplicht zijn haar met waterstofperoxide behandelen….

 2. Ondanks alles dwingt Wilders de andere partijen kleur te bekennen. In hoeverre gaan ze mee op de populistische toer? Of wordt duidelijk verteld dat het bij deze ‘volstrekt normale, niet racistische’ partij toch niet helemaal jofel zit?

 3. Grappig dat AD durft hier Wilders uiteindelijk EU-hater te noemen, doch is de stap misschien te groot om hem moslim-hater, oftewel xenofoob te noemen?

 4. @Ralph, “Overigens wordt Volendam in Wilders’ Reich hoofdstad en moet iedereen daar drie keer per week verplicht zijn haar met waterstofperoxide behandelen… ”

  Jahoor, elke duizendjarige Reich krijgt zijn hoofdstad. In deze zullen de haren boven-en-onder dagelijks met waterstofperoxide behandeld worden.

  ” Geen dag zonder waterstofperoxide naar wat de Grote Verlosser aangekondigd heeft!”

 5. Ja zo is de PVV. Het land wat dankzij dit uiterst rechtse kabinet steeds dieper in de shit komt kan dit er ook nog wel bij hebben. Gezellige LPF toestanden. Volkomen gestoord.

  En ja in Volendam het meest corrupte dorp van Nederland zijn ze dol op Wilders. Terwijl elders de bouw stil ligt gaat dat dorp gewoon door met bouwen. Maar nu komt daar ook de klad in. Het zwarte cokegeld red dat dorp niet meer.

 6. Dat wilders nog steeds meedoet is me een raadsel..die heeft enorm maar dan enorm een vinger in de pap of politici in de tang..en die zijn erg bang

 7. Het valt me ook weer op dat figuren die doorgaans even een leugen komen plempen of een eenzijdige kijk op de zaak werpen hier weer doodstil zijn.

 8. @Tijlvandam: dat is inderdaad hoe het werkt. Als organisatie zal de PVV een puinhoop blijven zolang Wilders aan de macht is, het is gewoon een te grote paranoïde psychopaat om ook maar ergens leiding aan te kunnen geven, maar door het aantal zetels dat ze wegtrekken dwingen ze andere partijen inderdaad wel tot een standpunt. Een standpunt dat echter veel te vaak bepaald wordt door de peilingen.

 9. Kim-Il-Waterstofperoxide (of Kim-Il-H2O2 voor intimi zoals agema en bosma) vertrouwt zoals gewoonlijk weer zijn sekte-genoten….

Reacties zijn gesloten.