6 gedachten over “Overeenkomsten tussen Wilders en Hitler”

 1. Er zou op scholen en bijeenkomsten deze zoek de verschillen uitgezonden moeten worden.
  Liefst waar geert zelf bij is om wederhoor te geven.

  Helaas vinden de meeste pvv stemmers en andere rechts extemisten deze vergelijking totaal niet erg!
  Ja liever niet zo openlijk omdat er toch wel soms….afschuw over geuit wordt..maarre laatste tijd wordt wilders gewoon geacceoteerd en vind men zijn redeneringen ook al is het volstrekt de fuhrer zijn redeneringen van toen,hoe vaker je wilders laat zien,uitnodigt op markten,kinderen hem laten omhelzen..wordt ook de fuhrers standpunten als doodnormaal gevonden.

  Over een jaar wordt de fuhrer gezien als een miskende vredesactivist die verkeerd begerepen zou zijn.
  De extreme rechtse facistische racistische inslag is nu gewoon geworden.

  Weinig tot geen enkele politicus neemt officieel afstand van geert,rechtse extremisme rukt op,landen worden geschoffeerd door rechts.en bizarre regels worden ingevoerd zonder protest…waarom? Omdat de hatelijke islamracistische verbitterde diepgeworteld van kwaad extremistische rechtse vuilak,vind dat het voor het goede doel is.

  Het doel..buitenlanders,allochtonen,islam,linksekiezers verbannen uitroeien deporteren minderen,zodat er een koud kil rechts hatend gevoelsleven ontstaat,met enorme kloof tussen rijk en arm,en met veel politiemacht en strenge rechtse regels,een soort korea

  Weinig

 2. Heb ik een opmerking over deze film: het camerawerk is niet goed omdat het mist net Michiel de Graaff die met uitgestrekte tong bezig is onder de speech de schoenen van zijn Fuhrer steeds te poetsen.

 3. Gaat hij maar naar Orania. Dan worden zijn nazaadjes na verloop van tijd allemaal zwart!Maar dat beseft hij niet, ander zou hij er in blijven.

 4. vanaf dag een werd hitler door de Elite van Duitsland (zonen duitse kaiser)
  het grootkapita en de rechtse junkers gesteund.
  De clown Geert W wordt pas echt gevaarlijk als Koning W.A> en Max. lid van zyn “beweging worden.
  Tot dan heeft rechts nederland genoeg aan de conservatieve ideen van VVD en PVDA

Reacties zijn gesloten.