Kabinet lost afschuwelijk papieren kaartje probleem op, en meer

Dit probleem achtervolgt ons al eeuwen, ja sinds het bestaan van de trein. En dit kabinet heeft dat zomaar voor ons opgelost. Is het niet wunderbar? En dat op de dag dat gekke Geertje de Gele Ster weer lijkt te willen invoeren. Kijk hier staat ie. We zullen u de Godwin besparen. En dat op de dag dat de Eerste Kamer stemde voor ruimere bevoegdheden voor de politie om je te fouilleren. Vanaf nu mogen ze in je kont kijken zonder dat ze je ergens van verdenken. Je bent in feite nu gevangene in je eigen land. Welke partijen stemden hier in godsnaam voor?! Nou, euh, de SP bijvoorbeeld. Kiezers, bedankt!

5 gedachten over “Kabinet lost afschuwelijk papieren kaartje probleem op, en meer”

 1. “Vanaf nu mogen ze in je kont kijken zonder dat ze je ergens van verdenken. Je bent in feite nu gevangene in je eigen land. ”

  Hierbij hoort kerkklokken geluid omdat het vandaag hiermee bekend is geworden dat de Vrijheid en de Rechtstaat in Nederland op besluit van de Eerste Kamer officieel overleden is.

  Het is een belangrijke datum, schrijf het ergens omdat de salaristrekkende ambtenaartjes hebben geen benul ervan behalve van hun salarsisstrookjes.

 2. Na de val van het Muur voor het eerst nu in Nederland wordt de Totalitaire Staat opnieuw op besluit van de Eerste Kamer ingevoerd.

  Hulde!

 3. Dat in de kont kijken is gewoon een truukje om meer politieagenten te krijgen , al die pedos die vroeger priester werden zullen nu agent worden om hun vingers in minderjarigen te kunnen steken ..

 4. En bij vrouwen en meiden uiteraard in hun vaginale ingang dus dubbel op.

 5. en de SP stemde voor??
  verwarring alom stem eens op de anarchistische De Groenen

Reacties zijn gesloten.