10 gedachten over “Dit is echt briljant gewoon”

 1. Heb niet goed kunne lezen – moeten de journalisten op zijn vergadering ook verplicht rooskleurig ondergoed tijdens de opnames dragen?

  Zijn er ook palen in de kleine wachtruimte geplaatst om op te warmen voor het gesprek met hem?

 2. In plaatst dat ze één lijn trekken en gewoon en masse het vertikken die voorwaarden te accepteren…

 3. Ze kunnen ook met z’n allen besluiten helemaal geen aandacht meer aan Wilders te schenken, niets meer over hem te schrijven, hem geen platform meer bieden op tv. Zou dat niet fantastisch zijn? Journalisten blij, wij blij, iedereen blij. Die sukkel bestaat zowat bij de gratie van de media. Hoog tijd om daar verandering in te brengen.

 4. “We klagen massaal, maar schikken ons in ons lot. Waarom pikken we dat eigenlijk? Waarom zeggen we niet: Geert,
  je zoekt het maar uit; wij gaan weg. Hij heeft de media net zo hard nodig als wij hem. ”

  Dit vraag ik me al jaren af. Waarom is het journaille zo opgewonden als Wilders weer eens een bekscheet laat? Waarom moet elke wind gemeld worden? Laat die man lekker in zijn zelfgekozen isolement gaar sudderen, een stuk rustiger voor heel veel mensen. Ik zou zeggen, ga eens doen wat je beschrijft, doorvragen en graven in onderwerpen en niet gewoon doorgeven wat de persvoorlichting dicteert. Dan krijgen gewone mensen misschien weer een beetje respect voor journalisten. Ow en doe die roze kappenbrigade ook maar in een gesloten afdeling 😛

 5. Ik wil me bij de vorige opmerkingen aansluiten: wie verplicht het journaille om zich de behandeling te laten welgevallen?

  Is het alternatief dwangarbeid zoals mensen in de WWB dat moeten doen? Misschien wordt geen verslag willen doen beschouwd als werkweigering, volgt ontslag en de WWB. Maar schrijf dat dan op!

 6. “Maar dat hoeft hem niet te beletten een beetje fatsoenlijk met ons om te gaan.”
  We hebben het over Dead Cat Wilders, right?

 7. Inderdaad, hoeren zijn het die er wel allemaal aan meegeholpen hebben de reïncarnatie van Hitler levendig te houden en groot te maken. Je moet maar de brutaliteit hebben die die Heijmans aan de dag legt. Net als die andere RTL-klootzak met dat briefje in de trant van “lieve, beste Geert, die oproep tot etnische zuivering gaat een héél klein ietsiepietsie wellicht een tikkeltje maar dan ook echt maar het kleinste tikkeltje te ver en mag ik nu je snikkel nog een keer lekker afzuigen?’. Stel immorele honden.

 8. Trouwens, het feit dat het extreem rechtse huilebalkje en vriendje van de partij van SS-verheerlijkers Thierry Baudet de ene week zijn plasje mag doen in de Volksbruine Haat-& Lasterbode en deze week in de NRC waar antisemitisme als een uit de Arabische wereld overgewaaid verschijnsel wordt beschouwd, is illustrerend voor het feit dat er in Nederland geen journalisten bestaan. Slechts hoeren die de kletspraat van mens-vijandig ongedierte rondbazuinen, herhalen tot in het oneindige en hetzelfde doen met de weerzinwekkende leugens totdat die voor waarheid worden gehouden…..

 9. Nah, ik ben het met je eens Ralph dat ze niet zo moeten janken, dat ze zelf Wilders hebben groot gemaakt, maar om ze dan met hoeren te vergelijken. Dat gaat mij te ver. De kwaden daar gelaten, om maar niet te spreken over degenen die gedwongen worden als slavinnen, is hoer zijn een degelijk en eerzaam beroep. Ik zou het niet kunnen uit vrije wil.

Reacties zijn gesloten.