Front National gaat journalisten ‘verpletteren’

De volstrekt normale antisemitische nazis van Front National, nauw bevriend met de volstrekt normale racisten van de volstrekt normale PVV, hebben de facto een persbreidel aangekondigd:

In Le Figaro staat het volgende te lezen:

“Le Front national a décidé de passer au crible la vie privée des journalistes qui couvrent son actualité. Et ce dans le but de «les écraser» et de leur «marcher dessus»” (Le Figaro)

Dit zegt de chef de cabinet Philippe Martel van Marine Le Pen, en er staat vrij vertaald dat het FN besloten heeft het privéleven van journalisten uit te gaan pluizen die kritisch verslag doen over het FN, met het doel hen te ‘verpletteren’ en ‘onder de voet te lopen.’

Nu heeft rioolrabiaatrechts in ons eigen land voor het onderdrukken van rechtskritische geluiden weliswaar de vrijwillige en enthousiaste hulp van GeenStijl, Powned en bepaalde scribenten van The Post Online, maar dat is toch nog iets anders dan wanneer een politieke partij dit zelf aankondigt.

Verderop in het artikel:

“”Notre plan média, c’est de vous attaquer à mort.”

Euh…aanvallen totdat de dood erop volgt? Staat dat er nou echt? Ik heb het nog even gechecked bij onze vreemdetalenexpert collega Van der Kluft, en ja, dat staat er toch echt.

Je verwacht het niet hè, van volstrekt normale nazi’s.

8 gedachten over “Front National gaat journalisten ‘verpletteren’”

 1. Van volstrekt normale Nazi’s verwacht ik het juist wel. Daarom zijn volstrekt normale Nazi’s ook zo verwerpelijk.

 2. Ik krijg ineens zin om een pot rode menie, een schapenscheerschaar en een kwast te kopen.

  Vreemd….

 3. De zege-dronkene FN roept het nu van alle daken. Maar onze eigen PVV en diens bondgenoten van DDS tot TPO via GS, die doen precies hetzelfde. “Linkse”, “oude”, “uit de staatsruif etende” en “subsidieslurpende” journalisten, filmmakers en andere mediawerker(st)ers worden verdacht gemaakt en klaargestoomd voor de schandpaal.
  Intimideren van de vrije pers – het is een oud methodiekje dat werd geperfectioneerd onder Hitler.

 4. FN neemt alvast een voorschotje op de komende landelijke verkiezingen, die ze duidelijk verwachten te winnen.
  Tekenend dat de Vaderlandsche MSM dit “detail van de geschiedenis” negeren.
  Nuja, het is later ook hun nek.

 5. Inmiddels heb ik begrepen dat de ebola voor genocide plegende vrienden van doodseskaders wensende Hans Jansen reeds met de nazaten van Horthy volstrekt normale standpunten aan het uitwisselen zijn?

 6. Huib roert een belangrijk punt aan.In Nederland is een klassenstrijd aan de gang.Het gewone volk tegen de elite, van vooral links, en de intelligentsia, belichaamd in de publieke omroep,journalisten,programma-en documentairemakers. Lees hoe het gewone volk de serie van Femke Halsema en Hassnae Bouazza becommentarieert.Het zachtste verwijt is ironisch genoeg de opmerking dat deze serie wordt betaald van hun belastinggeld.Wat de rest betreft: persoonlijke aanvallen, scheldwoorden, prut en bagger waar je niet vrolijk van wordt.Het is pure haat wat het gewone volk op z.g. rechtse sites spuit.En ik ben bang dat het er niet beter op wordt en dat bepaalde politici dit vuurtje moedwillig gaan opstoken.

Reacties zijn gesloten.