Mol in PVV blijft lekken

Den Lijder was boos op proleet Raymond de Roon omdat deze een Rusland standpunt ventileerde dat wel eens strijdig kon zijn met de algemeen geldende overtuiging binnen de door Greet beoogde Axis of Evil in het EU-parlement, zo blijkt uit een gelekte e-mail in het bezit van de krant van donkerbruin Nederland. Vader “zet de gasovens maar weer aan” Le Pen van het Front National, vindt de opgelopen spanningen tussen het westen en Rusland namelijk volstrekt de schuld van de EU terwijl Rusland niets te verwijten valt.

Dus werd Greet boos: „Dit is echt veel te kritisch over Rusland. Is ook niet zo in de fractie besproken. Waarom weet ik hier niks van??” zo reageerde hij per e-mail op een voorstel van De Roon om leveringen van wapens aan Rusland op te schorten en het NAVO- en EU-beleid ten opzicht van Rusland te evalueren. In een volgend debat deed De Roon alleen nog wat wazig Le Pen-stijl de schuld aan de EU geven en had hij zijn eerdere keuteltjes ingetrokken.

Dus De Roon luistert wel nog steeds naar de blonde geelkuifmakaak.

4 gedachten over “Mol in PVV blijft lekken”

 1. Arme Wilders moet wel steeds alert blijven bij zijn kleuterklasje. Zo’n De Roon snapt niks van internationale politiek, als hij überhaupt al iets begrijpt.

  Poetin is gewoon een goede vaderlander, net zoals Wilders dat pretendeert. En de bemoeienissen van de EU met Oekraïne is imperialisme van de elite. Daar moet je tegen zijn. Zo moeilijk is het toch niet, De Roon?

 2. Het is dus nog even afwachten wat de toekomstige lekkende PVV-mails naar voren brengen, aangaande:
  http://www.nu.nl/politiek/3798688/kiesraad-ziet-ruimte-tijdelijk-dubbelmandaat-wilders.html

  “Volgens de regels van het Europarlement is het niet mogelijk om tegelijk parlementariër in eigen land en in Brussel te zijn.”

  Hoe denkt een Wilders het e.e.a. te kunnen verkopen aan ‘Henk en Ingrid’, gezien het feit dat Wilders zelve eerder al faalde met z’n eerdere ‘dubbelezakkendevullendemandaatbinnendeEU’ en het feitje dat zijn achterban hem verder geen ene donder scheelt – zoals inmiddels volkomen duidelijk moge zijn.

  De Kapitalist in mij vraagt zich af, of hij..euhm..ik, dus zal gaan investeren in popcorn. ;-]

 3. Maar welke politieke party raad je me aan?
  Zou partyloos oposant niet effectiever zyn.

Reacties zijn gesloten.