Wilders blijkbaar nog niet klaar voor de Poolse fascisten

Geert, de geelkuifmakaak uit Venlo, is kennelijk nog niet klaar om in zee te gaan met de fascisten van het Poolse Congres van Nieuw Rechts, een partij die hij mogelijk nodig heeft als 7e partij voor zijn Europese proletenfractie.

De reden dat Blondi de samenwerking on hold heeft gezet is niet geheel duidelijk. Dat de leider van de Poolse fascisten beweert dat Hitler niks van de Holocaust wist kan de reden niet zijn. Dit was voor de samenwerking met de Franse fascisten immers ook geen enkel beletsel.

Nee, het schijnt zo te zijn dat de Gele Rakker iets tegen de standpunten van de Poolse fascisten heeft. Iets met vrij verkeer van personen en zo. Was er niet ooit zoiets als een “Polenmeldpunt” enzo?

Blonde Dolly heeft gewoon iets tegen Polen, dat is het probleem.

4 gedachten over “Wilders blijkbaar nog niet klaar voor de Poolse fascisten”

 1. Én een Polenmeldpunt instellen én op Polen steunen om een fractie te vormen zou toch precies iets voor Wilders moeten zijn. Hoe onzinniger en debieler, des te beter.

 2. – wij buigen niet voor geld
  – alle onheil komt uit het buitenland en we zijn tegen de EU
  – wij zijn nette mensen die niet geassocieerd willen worden met Nazi’s

  En dan samenwerking zoeken met alle neofascisten in Europa om een financieel voordeeltje binnen te harken.
  Al kan je nog zo snel oneliners verzinnen, zelfs de broodschrijver van het plaatselijke sufferdje gaat je bij dat soort stunts lastige vragen stellen….

 3. “Meneer Wilders is zelf zacht gezegd óók heel controversieel. Wij gaan hem niet de mond snoeren. Wij zijn heel erg vóór vrijheid van meningsuiting.”
  Dat is Wilders niet. Tenzij het zijn eigen mening betreft.

  @Tijl, het doet me inderdaad denken aan Wilders’ smeekbede om Marokkaanse stemmen, na het “minder, minder”-gedoe. Het getuigt allemaal weer van een beperkt realiteitsbesef.

  Waarom werkt Korwin-Mikke trouwens samen met Le Pen? zij is toch een vrouw, dus slechts begiftigd met een beperkte intelligentie. Dat moet je als (mannelijke) supremacist toch niet willen.

Reacties zijn gesloten.