Teeven teruggefloten door de rechter (met update)

gemaakt door Traxor
gemaakt door Traxor
Teeven die er op geilt om zoveel mogelijk mensen die hier asiel zochten en hun kinderen, ook als deze hier geboren zijn, het land uit te jagen, is gisteren door de rechter teruggefloten.

[Hij] moet van de rechter een nieuw besluit nemen over de zaak van een Kazachse moeder en haar twee kinderen die op basis van de regeling van het kinderpardon geen verblijfsvergunning hebben gekregen.

De rechter stelt dat

pas gesproken kan worden van onttrekken aan het toezicht als een vreemdeling actief heeft geprobeerd om bij de staatssecretaris en zijn diensten (IND, DT&V) uit beeld te blijven, om zo te voorkomen dat hij wordt uitgezet. Tot nu toe is niet gebleken dat het gezin dit heeft geprobeerd. Uit de opstelling van de moeder tijdens het vertrekgesprek in januari 2010 blijkt onvoldoende dat de moeder ervoor heeft gekozen om zich aan het toezicht van de rijksoverheid te onttrekken.

Teeven streeft zoals nu ook ook weer blijkt helemaal geen humaan asielbeleid na. Hij wil koste wat het kost het land ontdoen van “vreemde smetten”. Hij draait daarbij zijn hand niet om voor het verkrachten van de wet of het vervalsen van papieren.

Wanneer verzamelt de kamer genoeg moed om deze man een flinke schop onder zijn vadsige reet te geven. Dat zou vanmiddag al kunnen gebeuren. Mocht men dat nog steeds niet aandurven dan kan men in ieder geval morgen voor een motie stemmen die de regering verzoekt in de toetsing van het criterium Rijkstoezicht ook kinderen een verblijfsvergunning te verlenen die bekend waren bij de gemeente(n) waar zij verbleven.
Zolang zij dit niet doen zijn zij toch echt medeplichtig aan de zuiveringspraktijken van dit ongure sujet.

En ja hoor, je kon er de klok op gelijk zetten, “Ik ben de wet” Teeven gaat in hoger beroep.

1 gedachte over “Teeven teruggefloten door de rechter (met update)”

Reacties zijn gesloten.