Het verschil tussen Geert Wilders en ISIS

Zo nu en dan duikt er weer eens een dwaallicht op dat zijn verbazing uitspreekt over “het gebrek” aan weerstand tegen ISIS versus de grote maatschappelijke weerstand tegen Geert Wilders.

Het verschil tussen beide clubs is inderdaad niet echt vreselijk groot. De een roept “minder, minder, minder Marokkanen” en de ander, althans in Nederland, volgens de “pers”, roept “minder, minder, minder Joden”.

Allebei verwerpelijk.

Nu we enkele tientallen “ISIS” (wie zegt eigenlijk dat dit ISIS is, behalve een paar papegaaien die zichzelf “journalist” durven te noemen) mensen “minder, minder, minder Joden” hebben horen roepen, betekent dit nu dat we in Nederland Het Kalifaat hebben? Euh, nee. Het betekent dat we wat schreeuwlelijken op straat hebben.

De man van “minder, minder, minder Marokkanen” daarentegen was nog niet zo lang geleden de gedoogpartner van een rechtse regering met een regeerakkoord waar rechts Nederland zijn vingers bij kon aflikken, dit waren althans de woorden van Mark Rutte. Dit is iets wat we echt nooit zullen vergeten.

Schril contrast daarbij vergeleken zijn die enkele tientallen ISIS boys. Er is geen VVD’er die daarmee samen een regering gaat vormen en doen alsof het “een volstrekt normale partij” is enzovoorts. Mocht het ooit zo ver komen zijn wij de EERSTEN die daar tegen zullen ageren.

Zien jullie nu het verschil?

Dat is echt een serieuze vraag trouwens.

20 gedachten over “Het verschil tussen Geert Wilders en ISIS”

 1. Ja, laten we vooral niet vergeten dat Mark Rutte, die nu ineens staatsman geworden schijnt te zijn omdat hij niet al te belachelijk opgetreden heeft bij een vliegtuigramp, nog maar een paar jaar geleden een regering heeft gevormd met het racistische mavoklantje Geert wilders omdat die even iets te populair geworden was, en het altijd al prominente domrechtse deel van de VVD naar zich toe trok.

 2. Ik zie wel een verschil in de benadering van het Vaderlandsche Journaille.
  Wilders’ ideeën worden langzaam maar zeker geadopteerd, de ISIS-brullers worden verketterd en gevreesd.
  In de zgn. Mind-Setting van Wilders, “ideoloog” Bosma en de gemiddelde hard-core-salafistische haatbaard-imam zie ik slechts een verschil: de ideologie is anders.

 3. Tja , en dat de Fuckheads van de “media ” aan al die Moslimstemmen tegen ISIS geen aandacht willen geven omdat ze veel liever zo’n geil gesprekje hebben met Salafidioten als Fawaz Junaid die als een trekpoppetje de “Radicale Uitspraken “zal doen die zo lekker op de voorpagina staan , dat is de Moslims in Nederland niet kwalijk te nemen

 4. Het grootste verschil tussen Wilders en zijn als een stel schapen meeschreeuwende gajes is dat ISIS, en dan hebben we het even over het echte ISIS dat in Syrië en Iraq hun terreurbewind voert in een aantal gebieden, er geen enkel probleem mee heeft om mensen daadwerkelijk te doden, onthoofden, stenigen, met zwepen bewerken, opensnijden, levend villen, afknallen, na de dood op te hangen aan een kruis, in de fik te steken en ga zo maar door.

  De paar boze extreem-Islamitische mannetjes en vrouwtjes die hier met zwarte vlaggen door den Haag liepen te schreeuwen weten dat zodra ze ook maar iets van de hobby van ISIS zouden overnemen ze linea recta of een kogel door het hoofd krijgen van het team Bijzondere Bijstand of de Mariniers of Politie en die zowieso mochten ze dat overleven waarschijnlijk toch voor enige tijd in de cel gesmeten worden zonde paspoort of stemrecht en laat staan uitkering, of, en dat kan alleen indien GW zijn zin krijgt, uitgezet worden naar het gebied van de IS zelf (waar deze mensen niet eens zelf durven te gaan wonen). Nee, dan is de vrijheid die ze hier hebben om hun geschreeuw te kunnen laten horen veel en veel beter dan daar te zijn.

  En dat mag ook. We hebben nu eenmaal een democratie en vrijheid van demonstratie, hoe abject je mening ook mag zijn.

  (overigens geldt die vrijheid niet als ik in SS uniform met Hakenkruis vlag op het Binnenhof zou willen demonstreren voor de terugkeer van de familie Rauter of Inquart in de Nederlandse Politiek, maar dat terzijde).

  Nee. De “ISIS” supporters die in Den Haag demonstreerden zijn in niets te vergelijken met het echte ISIS dat strijd voert in Syrië en Iraq voor hun bedenkelijke recht om anderen over de kling te jagen.

  En ook dat bedenkelijke recht noch die kans heeft of krijgt Geert Wilders in Nederland. Daar zal hij toch echt voor op een paard moeten gaan zitten in maliënkolder en een kruistocht voor moeten beginnen in het Heilige land. Liefst in zijn eentje.

 5. Op basis van enkele tientallen fundamentalisten -uiteraard niet te verwarren met extremisten- angst hebben voor een kalifaat wat toch nimmer in Nederland zal komen.

  Een veel groter deel van Nederland is daar bang voor, en zoekt node een leider die hen wel zal beschermen? Ook al is het inmiddels jaren bekend dat deze leider, Geert Wilders is zijn naam, totaal niets met zijn achterban heeft krachtens meerdere uitspraken van (ex)PVV’ers.

  Daar valt maar één gepast antwoord op te geven: ROFLMAO

 6. Niet alleen dat, het enige wat meneer gepresteerd heeft toen hij eindelijk aan de macht was, was…. (tromgeroffel)…..de …….. (dzjing!) CAVIAPOLITIE!!!
  Bij gebrek aan fundamentalistisch-extremistische moslim-cavia’s is die toen maar weer opgedoekt.

 7. Nu je het zegt Huib, inderdaad.

  De ene heeft nogal onverzorgd haar vanaf zijn gezicht hangen, de andere persoon heeft nogal onverzorgd haar op zijn hoofd.

 8. Tja gek voor woorden dat een organisatie als Isis in nederland nog zijn gang kan gaan?

  Mensen kan rekruteren, “ronselen” voor de hihat.

  Meteen verbieden. ieder die met en vlag wappert, een jaar lang de gevangenis in, dan kan hij/zij gaan nadenken hoe dom het was.

  De echte ronselaar(‘s) 5 jaar de bak in of een acute uitzetting en ontneming van de nederlandse identiteit.

  Weg wezen met die Isis aanhangers en ronselaars.

 9. Het is de Kalief van DUINDORP Huid , Kijkduin is meer een VVD bolwerkje met luxe apartementen ..

 10. Tja gek voor woorden dat een organisatie als Sar El in nederland nog zijn gang kan gaan?

  Mensen kan rekruteren, “ronselen” voor steun aan het Israelische Leger .

  Meteen verbieden. ieder die met en vlag wappert, een jaar lang de gevangenis in, dan kan hij/zij gaan nadenken hoe dom het was.

  De echte ronselaar(‘s) 5 jaar de bak in of een acute uitzetting en ontneming van de nederlandse identiteit.

  Weg wezen met die Israel aanhangers en ronselaars.

 11. Lex, is het je nu nog niet duidelijk dat verbieden verder niet helpt om onderliggende, vaak gestapelde problematiek aan te pakken?

  Een paspoort afpakken haalt niet de aantrekkingskracht weg, onnozele.

  Overigens:

  Meteen verbieden. ieder die met de princenvlag wappert, een jaar lang de gevangenis in, dan kan hij/zij gaan nadenken hoe dom het was.

 12. Sar el moeten ze ook verbieden.

  Dus als ik het goed proef vinden jullie een criminele organisatie als Isis helemaal niet zo erg zolang ze zich maar aan nederlandse wet houden?

  Ach laat ze maar demonstreren met die afschuwelijke zwarte vlagen.

  Zeker het laatste half jaar geslapen en geen nieuws gevolgd?

  Isis is Moord en verderf. Je leeft volgens hun regels Sharia anders zweepslagen of de dood.

  Ze willen overheersen en zullen overheersen.

  Lekkere jongens zijn dat.

  Lex

 13. Er mankeert nogal wat aan je smaakpapillen, Lex, een connoisseur zal je niet snel worden. En laat dat ‘jullie’ maar achterwege, dank je wel. Zie ook de huisregels.

  Die vlag staat enkel de geloofsbelijdenis op; is verder niets extreem aan. Die associatie die jij legt, is niet meer dan opgedrongen. Zie ook: https://nl.wikipedia.org/wiki/Sjahada

  Dat die extremisten dood en verderf zaaien zal niemand hier ontkennen.

  Er is een wezenlijk verschil tussen ‘iets willen’ en ‘iets krijgen’.

  Verder nog oprispingen vanuit je onderbuik?

 14. Wil je mijn eerlijke mening over Isis .. ik hoop dat ze succesvol zijn in het ronselen van Salafidioten en wens verder de soldaten van Syrië en Iraq goede jacht …

 15. Al Bakrastani, volledig mee eens. Hoe meer er daarheen gaan en ons land zowieso nooit meer inkomen door dat te doen hoe beter. Ga daar maar lekker klooien en kom vooral niet terug. En de meeste komen dan ook niet terug, die sneuvelen daar, op wat lafbekken die poseren met afgehakte hoofden na want die zal je niet snel aan de frontlijn vinden.

  En Lex, alleen Fanfares en drumbands ronselen mensen voor de hihat.

 16. “…die enkele tientallen ISIS boys. Er is geen VVD’er die daarmee samen een regering gaat vormen en doen alsof het “een volstrekt normale partij” is enzovoorts.”

  Precies hier ligt het allergrootste verschil tussen de fascist Wilders en ISIS. De eerste neemt zitting en de Nederlandse parlement, de tweede dus niet.

 17. Valt het alleen mij op dat nu met de bombardementen van Gaza is Wilders volledig uit de Nederlandse gecontroleerde media verdwenen?

 18. Wilders ?? Die zit lekker met Joblok vriendjes van zijn echtgenote stierenbloed the schlempen in Hongarije …
  Om zich dan ’s avonds te bevredigen bij beelden van dode palestijntjes en dromen van een in puin geschoten schilderswijk

 19. Er is nog een verschil: dat ISIS tuig is tenminste bereid zijn leven te wagen voor waar ze in geloven, hoe verwerpelijk ze verder ook zijn. De lafbekken van ‘minder, minder, minder’ van wannebe massammordenaar en etnisch zuiveraar Wilders zijn schreeuwende blaaskaken.

Reacties zijn gesloten.