Burgemeester Gilze-Rijen lust PVV rauw

De ziekelijke obsessie van de PVV met de zgn islamisering van Nederland is u als trouwe Krapuul lezer natuurlijk meer dan bekend. Alles wat ook maar riekt naar faciliteren van moslims is in de ogen van deze haatzaaiende ‘schaduwnazisten’ onderwerping aan de islamisering. En dat kan niet want moslims hebben natuurlijk niet dezelfde rechten als de andere burgers. Zei zijn minderwaardig, tweederangs, die eigenlijk allemaal dit land en als het even kan Europa uitgejaagd moeten worden.
In hun onstilbare honger naar het marginaliseren van de moslims heeft de PVV nu iets nieuws gevonden.
Het saboteren van de NL gemeenten met 400 WOB verzoeken, alsof we met zijn allen niks beters te doen hebben dan papier prikken voor de PVV, maar gelukkig zijn er nog mensen die zelfstandig nadenken:

Burgemeester Jan Boelhouwer van de gemeente Gilze en Rijen maakt zich er boos over. ‘Iedere burger, dus ook een Tweede Kamerlid, heeft het recht een beroep te doen op de Wob. Maar een politieke partij kan dat met één briefje naar de minister doen. Dat ze op deze manier 400 gemeenten treiteren staat me niet aan. Ik ben erg benieuwd of de PVV ook een claim van 1260 euro bij ons neer zal leggen als ze niet alle antwoorden krijgen. Eerlijk gezegd verheug ik me daar een beetje op.’ Boelhouwer zou ze dan graag aan de schandpaal nagelen.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

6 gedachten over “Burgemeester Gilze-Rijen lust PVV rauw”

 1. Oh wow…

  Deze moet ik even laten bezinken. Ach, welnee…sabotage om mediamomentjes te genereren is de PVV “groot” mee geworden.

  Hulde voor Jan Boelhouwer, overigens.

  Wat zeggen de (inmiddels vele) ex-PVV’ers hier eigenlijk over?

 2. Naast het misbruiken deze WOB-regeling (want dat is het, hoe dan ook) stelt de PVV ook nogal wat Kamervragen, die verder nergens op slaan en/ of waarvan de informatie met één telefoontje op te vragen is.

  Zoals ik al zei: sabotage om mediamomentjes te genereren

 3. Dit is interessant: “Die Machiel de Graaf (PVV) is dus niet alleen zwakbegaafd maar ook nog” ….haat hij de Nederlandse cultuur …en wordt betaald ervoor.

 4. @nexus: Dat is toch bekend, dat kunst & cultuur wat PVV/VVD betreft ‘linkse hobbies’ zijn? Alleen commerciële initiatieven hebben volgens hen recht op staatssteun. Die De Graaf lijkt bezig te zijn met het nauwgezet in kaart brengen van alles wat link(ig) en/of multicultureel is.

 5. Schitterende burgemeester ! Dit land heeft meer van dat soort lui nodig.

Reacties zijn gesloten.