Van Hans labbekakken de Boer naar Anne klaplopen Mulder

Het is mode bij de rechtse ballen om alle mensen die minder bedeeld zijn, hun hoofd amper of niet boven water kunnen houden, uit te schelden. Hadden we gisteren Hans labbekakken de Boer, vandaag is het de vvd-er Anne Mulder die mensen die hun zorgpremie niet meer kunnen betalen klaplopers noemt.

Wanbetalers in de zorg zijn niet alleen wanbetalers maar ook klaplopers

Ook Anne Mulder heeft geen enkel idee hoe de situatie van mensen met een minimuminkomen is. Ondanks de zorgtoeslag is de premie moeilijk op te hoesten, de automatische afschrijving (rekeningen die onder aan de stapel komen zijn er niet) gebeurt vaak een paar dagen voor de uitbetaling van het loon of de uitkering en dan staat er geen geld op de rekening en wordt die afschrijving niet uitgevoerd. Mensen met een minimum en/of een uitkering kunnen namelijk niet rood staan.

De boete maakt het allemaal nog uitzichtlozer. De kans dat de achterstand kan worden afbetaald, wordt daardoor steeds kleiner. Oversluiten naar een goedkopere verzekering kan niet. Dus zit men gevangen in een systeem waar men niet meer uitkomt.

En die mensen zijn dus volgens het VVD-gajes klaplopers.
Over hun eigen corrupte en zakkenvullende gedrag zwijgen dit soort lieden natuurlijk als het graf.