Kogel voor moslimgezin met 2 peuters

“Geen jihad in onze straat”, niet geheel toevallig een leus van die “volstrekt normale” club “Pro Patria”, je weet wel, die kaalkopjes die met princevlaggen door woonwijken willen marcheren. Nu hebben ze weer een bedreiging van Nederland te pakken, het enige allochtone gezin in het gehucht “Lienden”:

Het begon met pesterijen als de poortdeur intrappen, maar liep al snel uit tot het bekrassen van de auto en dreigbrieven met hakenkruisen en teksten als ‘jihad niet in onze straat’. Nu het Liendense gezin woensdagavond laat ook nog een kogel in de brievenbus vond, is de maat vol en heeft het aangifte gedaan van bedreiging. (Gelderlander)

Nu ik dit zo opschrijf realiseer ik me dat er Nederlanders zijn die alleen al vanwege dit bericht deze site “Pro-ISIS” en “extreemlinks” zullen noemen, en verhalen over me zullen tikken dat ik een jodenhater en een SS-er ben. Want zo rollen ze tegenwoordig, die Vaderlandschlievende Nederlanders. We moeten ze serieus nemen, want ze maken zich oprecht zorgen. Daarom krijgt het enige moslimgezin in Lienden een kogel en daarom ben ik een SS’er. Vast nergens een Asscher te bekennen die daar aanstoot aan neemt.

13 gedachten over “Kogel voor moslimgezin met 2 peuters”

 1. Nou zuipSchut? Hier een deskundige mening over? Het is onder meer jouw gelul die de grenzen van het fatsoen dusdanig doen vallen.
  Zak!
  En heeft de PVV al kamervragen gesteld?

 2. Ik geloof dat zuipSchuts hersens eindelijk definitief naar de klote zijn geholpen met z’n Absinth. Omdat hij zichzelf jood krijst, is in zijn ogen alle kritiek op hem gelijk aan jodenhaat. Te veel eer, zuipSchut, te veel eer …

 3. Blijkens dat twatterbericht geeft BS enkel blijk van zijn eigen obsessie met deze site en de redactie, maar dat zal hij niet kunnen bevatten. Het eencellig menneke.

 4. Tja, jongens, wat wil je? De meningen die je omgeving ventileert, ga je bijna als vanzelfsprekend zelf ook aanhangen. Zo werkt dat. Mijn ouders hebben mij in de jaren 60 en 70 niet echt opgevoed, wat dit soort zaken betreft. Maar de acties van mijn vader spraken boekdelen. Ik ging met mijn vader naar het ziekenhuis voor controle. Zomaar voor de gezelligheid. Wij waren veel te vroeg en gingen naar de kantine voor een kop koffie. De meeste tafeltjes waren leeg, maar aan 1 tafeltje zat een Surinamer, zo eentje met een Jimmy Hendrickx kapsel. Mijn vader vroeg hem of wij er bij mochten komen zitten, en begon gewoon een gesprek. Toen wij weg moesten stond die man erop dat hij onze koffie betaalde.

  Ik solliciteerde een jaar of 5 later bij een zorginstelling in Amersfoort. De zitkuil was toen populair. Aan één kant zaten allemaal witte jongetjes en meisjes. Aan de andere kant zat een Indonesische jongen, genaamd Agus. Ik bedacht mij geen moment en ging naast hem zitten. Maanden later vertelde hij mij hoe hij dat had ervaren. Ik was zijn eerste witte vriend. Mensen zijn mensen. De een is een asociale egoïst en de ander is bereid iets voor een ander te doen. Wat is kleur? Perceptie.

 5. “Vast nergens een Asscher te bekennen die daar aanstoot aan neemt”
  Nee, het ‘morele kompas van Nederland’ heeft het gheel in de inmiddels bruine tradities van dit land heel druk met Marokkaanse weduwen hun uitkering waar ze recht op hebben te ontnemen. ‘Woonland’-bla bla en zo…
  http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/lodewijk-asscher-schudt-lowlands-wakker

  Trouwens, ik vind massamoordverheerlijkers als Bart Schut en Pieter Omtzigt heel wat enger dan een handjevol IS-fans.

 6. De TokkieSharia in Lienden is blijkbaar op zijn volle vaart gekomen, waarop de burgemeester zelf dit heeft kunnen vaststellen en erkent zelf de Vaderlandse realiteit:

  ” Burgemeester Jan de Boer van Buren is ‘geschrokken en geschokt’ door het gebeurde. “Buren is natuurlijk onderdeel van de (Nederlandse – mijn aanvulling) wereld, van de (Nederlandse – mijn aanvulling) werkelijkheid om ons heen, maar dit is toch wel uitzonderlijk in onze gemeente ( omdat we simpelweg hier geen andere “buitenlanders hebben- mijn aanvulling)”, zegt hij. “Het is niet te accepteren, een daad die ik ten sterkste afkeur.”

 7. En nu de Krokodillen tranen loslaten …… Of is het een beter idee om de NVU door de straten van Lienden te laten lopen?

  Wellicht kan hij bij voormalige Burgemeester van Doetinchem Keizer beter advies inwinnen? Of bij de toenmalige Politiechef?

Reacties zijn gesloten.