Michael Heemels (PVV) komt tot fataal inzicht

175.000 euro aan PVV-partijgelden is er in vijf jaar tijd via de neus en het keelgat van fractievoorzitter van de PVV Limburg Michael Heemels, die tevens persvoorlichter voor Den Lijder zelve was, in het luchtledige verdwenen:

De PVV kreeg de 175.000 euro van de provincie Limburg. Het geld was bedoeld voor onkosten die de fractie maakte.
(…)
In een brief aan Provinciale Staten trok Heemels het boetekleed aan voor “de puinhopen die ik heb aangericht”. Hij schreef te hebben geleefd in een sprookjeswereld waarin hij iedereen jarenlang voor de gek heeft gehouden. (NOS)

Ik begrijp niet waar de PVV zich druk over maakt. De surrealistische creativiteit, nodig om de absurditeiten van iemand als Geert Wilders als persvoorlichter te kunnen uitleggen, komt niet uit de lucht vallen, dat kan iedere artiest of schrijver u vertellen. Dus dat geld, benodigd voor zijn alcohol- en drugsgebruik, was gewoon een nuttige investering.

Helaas geeft Heemels in het laatste citaat echter blijk van precies dat soort zelfinzicht dat funest is voor het adequaat functioneren bij de PVV, dus zal zijn politieke carrière bij die beweging tot een voortijdig einde moeten komen.