PVV wil razzia’s in Schilderswijk

De Haagse Gau van de PVV vindt dat het hoog tijd wordt razzia’s te organiseren in de Schilderswijk. Dat zei Gauleiter Karen Gerbrands gisteren in de Haagse gemeenteraad tijdens de begrotingsbehandeling:

En dat terwijl wij hier ons eigen Molenbeek hebben, een Islamitische deelstaat, de Schilderwijk. Waar, en ik citeer: Joden sowieso niet welkom zijn. Joden moet je doden. Waar journalisten en politici uitgescholden en bedreigd worden. Waar buurthuizen betaald worden om reljeugd koest te houden. Waar vrouwen geïntimideerd worden. Waar net als in België de wegkijk- en ontkencultuur heerst.

En om te voorkomen dat Den Haag ook getroffen wordt door een bloederige afslachting uit naam van Allah moet ook hier actie ondernomen worden:

Hermetisch afsluiten van de Schilderswijk, politie erin, met honden, en huis voor huis uitkammen die wijk. Zoeken naar wapens, explosieven, jihadistische contacten en oppakken, voor de rechter, denaturaliseren en uitzetten!

220px-street_roundup_in_warsaw
Razzia in Warschau, 1941

Het delirische geraas van Gerbrands kon in de Haagse raad niet op bijval rekenen, maar dat zal haar naar alle waarschijnlijkheid niet deren. Het gaat om het opruien van het rechtse plebs en de geesten rijp maken voor de eliminatie van moslims.

Het blijft overigens opvallend dat zelfs na dergelijke uitlatingen politici het niet op kunnen brengen de PVV te betitelen als ‘fascistisch’. Zo kwam SP-fractievoorzitter Bart van Kent niet verder dan: ‘Eng clubje.’ D66-gemeenteraadslid Hanneke van der Werf maakte ‘zich heel boos’ en ‘vond het te idioot voor woorden’. Blijkbaar moeten eerst de treinen naar de concentratiekampen rijden voordat men termen als ‘racistisch’ en ‘fascistisch’ in de mond durft te nemen.

De volledige bijdrage van Gauleiter Gerbrands valt hier  te bewonderen.