PvdA Enschede wil suggestie wekken dat men opkomt voor de mensen

Dit soort maatregelen zullen gemeenten op het gebied van zorg, onderwijs, inkomen, belastingen etc. in de nabije toekomst wel meer gaan nemen. Het Rijk boekt bezuinigingen in en schuift de zaak vervolgens op het bordje van de gemeenten. Nu heeft de PvdA kamervragen gesteld over de strenge maatregelen in Enschede (met name het opeten van je pensioen voor je 65ste als je een beroep doet op bijstand). Maar de vragen worden gesteld door de partij die in de regering zelf de oorzaak is van de problemen. Dus de antwoorden kun je uittekenen. Het is Enschede’s eigen verantwoordelijkheid. Ondertussen protesteert de PvdA Enschede in Den Haag. Onder het motto: we moeten samen naar Den Haag trekken. Alsof ze zelf niet lid zijn van de partij die het heeft veroorzaakt. Om zo de suggestie te wekken dat de PvdA opkomt voor de mensen.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Doorbraak

1 gedachte over “PvdA Enschede wil suggestie wekken dat men opkomt voor de mensen”

  1. Als inoner van Enschede weet ik maar al te goed wie er als de kippen bij waren om de uitkeringsgerechtigden te kleineren en te schofferen.
    Dat was de pvda met mevrouw van Hees voorop. Ze zijn uit het college, en aat is niet voor niets.
    Verkiezingsleus: Marieke van Hees voor een sterk en sociaal Enschede. aar daarvoor, een vliegveld moet er komen, dan maar 10 miljoen bezuinigen, maar we willen een vliegveld.
    Van Hees pvda en burgemeester den Oudsten pvda.
    Helaas is een burgemeester niet weg te stemmen.

Reacties zijn gesloten.