ISIS onze bevrijders!

Hoe meer ik hoor over ISIS hoe meer ik ze waardeer. Zo las ik zojuist dat ze hun rookbeleid hebben bijgesteld. Niet langer word je onthoofd als je onbekommerd een zwaar sjekkie staat te roken in de open natuur. Nee, er is nu sprake van “versoepeld rookbeleid“.

Bewoners in de streek ten zuidwesten van de Koerdische stad Kirkuk meldden volgens de nieuwszender al-Arabiya maandag dat de jihadisten de verkoop van sigaretten weer toestaan in een kennelijke poging aan populariteit te winnen.

Dit geeft maar weer eens aan hoe goed die lui van ISIS het begrepen hebben.

Onze bevrijders in WOII kwamen sloffen Lucky Strike uitdelen en wonnen onze harten. Zo is inderdaad hoe Allah het bedoeld heeft!

ISIS keep up the good work en destroy aub al die anti-rook NSB’ers!

19 gedachten over “ISIS onze bevrijders!”

 1. Binnenkort komt de roep naar alcohol. Kijken wat er dan gebeurt …
  Overigens lijkt me (dreigen met) onthoofding een probaat middel om van het roken op te geven.

 2. @Jeroen, die lui moet je niet onderschatten. Laat je niet misleiden, hoor. Ze zijn op hun manier erg slim – ze delen eerst cigarretjes uit en daarna gaan ze tellen hoeveel rokende koppen zijn er en daarna gaan vervolgens dezelfde koppen……op de video….Straks zijn er steeds minder wachtenden voor een pakje cigarretjes.

 3. In elk geval wagen die lui hun hachje ergens voor terwijl we hier opgescheept zitten met bijna een land vol #ikbeneenjood krijsertjes die nog nooit iets gepresteerd hebben, nergens goed voor zijn en slechts één grote ergernis zijn.
  Heet wat ik net zei nou ‘radicaliseren’? Moet ik nog ergens ‘afstand’ van nemen. Krijgt de burgemeester van mijn woonplaats nu een telefoontje van de AIVD?

 4. Van een site die moslim terreur propageert en verdedigt wil ik verder geen kennis meer nemen. Misschien denken jullie er anders over op het ogenblik dat het mes jullie eigen
  strot af snijdt of een veneriese arabiese pik jullie wijven doorboort. Misschien maar goed ook! Gotsalmetruttenbollen. Ik heb het wel gehad met jullie…

 5. Grappig,
  Veneriese pikken die wijven doorboren..
  Dalijk doet zwarte piet dat bij jou mischien fred met zijn veneriese BBC..

  Bbc betekent big black cock

 6. Och,
  Nu valt het kwartje..
  Nu weet ik waarom die volwassenen vrouwen en mannen zo vaak zo roepen om zwarte piet..
  Zogenaamd voor de kinderen jaja.kom maar binnen met je knecht jaa

  Ik zie ze al wachten en hunkeren naar zwarte piet bij de intochtjes..he bah door die fred
  Ben ik gelijk confused met wijben doorborende pikken en truttenbol,maar wel begrijp ik zwarte piet zijn functie nu.

 7. Een door religieuze haat verblinde idioot, die er serieus over denkt om hier weerloze mensen te gaan vermoorden kan ook van mij gewelddadige tegenstand verwachten. En dat heeft geen lor met politieke stellingname te maken.
  Ralph, hoe anarchistisch, rebels en tegendraads jij ook mag wezen, wanneer jij ontdekt dat er iemand een moord wil plegen, maar jij dat kunt verhinderen, grijp jij ook gewoon in.
  En dat dan ongeacht politieke overtuiging, want er zijn nu eenmaal principes die dat hele gezanik overstijgen.
  Of niet dan?
  Hou me ten goede; ben een socialist en dat al meer dan 50 jaar, maar de laatste jaren ook behoorlijk kritisch geworden over de radicale islam.
  Daar net zo de schurft aan gekregen als aan de grootgraaiers in de bankaire en financieele sector en de VVD/PVV ondernemertjes, kleinburgers en tokkies.
  Beiden staan volgens mij de humaniteit in de weg, omdat zij beiden het klimaat in dit land wederzijds al jaren aan het verzieken zijn en daarmee de meest verderfelijke sentimenten doen oplaaien.
  Wil gewoon niet meer meegaan in die wederzijdse haat.
  Het een is net zo erg als het andere!
  In plaats daarvan hebben wij ons volgens mij gewoon te bezinnen op de vraag hoe wij in dit land weer een beetje fatsoenlijk met elkaar kunnen leven in plaats van elkaar te verketteren en voor weet ik wat allemaal uit te maken, terwijl de zorg wordt uitgekleed, werkende mensen aan de onderkant van het bedrijfsleven steeds meer worden uitgebuit en uitgeperst en mensen die niet aan het arbeidsproces kunnen deelnemen ook steeds meer in de knel raken en het milieu ook nog eens een keer naar de knoppen gaat.
  En dat ook graag ongeacht politieke/religieuze voorkeur.
  Eens?

 8. Niet alle PVV-ers zijn beroerlingen.
  Maar ze denken dat alles waar zij in geloven en alles wat hun dierbaar en heilig is wordt bedreigd door ”de islam”. En daarom gaan ze als het ware met een vlammend zwaard bij hun voordeur staan, terwijl ze achter hun rug en door de achterdeur worden leeggeroofd door de neo-liberalen, die zich een bult lachen om dat domme volk en naar hartelust van hen profiteren.
  In de zorg (daar vooral!), in de huisvesting, op het werk, in de nutsvoorzieningen, het vervoer, etc..
  Omdat zij de echte vijand, het kapitalisme, niet meer zien, of nooit hebben gezien. En intussen rijdt meneer de president directeur op de achterbank van zijn BMW 7 serie naar de volgende vergadering van de raad van commissarissen, waar zij weer iets uitdenken wat hen nog meer kan opleveren, en waar ze dan hun vazallen in Den Haag van op de hoogte stellen om dat wettelijk voor ze te gaan regelen.
  Na afloop een copieus diner in een duur restaurant om het alvast te vieren, terwijl honderdduizenden mensen in dit land droog brood moeten vreten van de voedselbank.
  Als ze die smerige k….zakken nu eens net zoveel zouden haten als de moslims!

 9. Op dit ogenblik is het internationale vuurwerkverbod voor IS ook opgeheven. De strijders worden iedere dag en nacht getrakteerd op de mooiste vuurwerkshows. Dat vinden ze niet leuk, maar ja, eigen schuld. Zij zijn begonnen met knallen. Dat ze dan nu wat groter vuurwerk op hun dak krijgen is alleen maar mooi.

  Natuurlijk moesten er weer een aantal IS inwoners van Nederlandse komaf huilerige berichten twitteren en youtube filmpjes maken, maar dat komt alleen omdat zij zelf niet dit mooie vuurwerk in handen krijgen laat staan het kunnen of mogen bedienen.

  De internationale vuurwerkshow gaat hopelijk nog even door.

 10. @KL, “Niet alle PVV-ers zijn beroerlingen. (Wablief?)

  Maar ze denken dat alles waar zij in geloven en alles wat hun dierbaar en heilig is wordt bedreigd door ”de islam”.

  Als jij de discrepantie, c.q. de dissonantie tussen eerste en tweede zin niet inziet, ben je een van “hunnie”.
  Zeker!

 11. @KL< "Een door……. haat verblinde idioot, die er serieus over denkt om hier weerloze mensen te gaan vermoorden kan ook van mij gewelddadige tegenstand verwachten. En dat heeft geen lor met politieke stellingname te maken. "

  @KL, paak je wapens – hij heet Breivik.

  Ga je gang.

 12. @nexus
  ”Hunnie”, ”zullie” en ”wij”.
  Was er al bang voor.
  Gebruik toch eens je verstand.
  Die geblondeerde soepkip is gewoon een filiaalhouder van de VVD.
  En terwijl half Nederland elkaar in de haren vliegt over drogbeelden wordt de onderklasse hier vakkundig leeggeschud en van hun sociale rechten beroofd.
  Probeer als jongere (ben ik bepaald niet meer trouwens) hier tegenwoordig bijvoorbeeld nog maar eens een vaste baan te krijgen. Je komt in de uitzendburo-caroussel terecht, die je van het ene slechtbetaalde tijdelijke flutbaantje naar het endere voert, zonder dat je ook maar ergens iets kunt opbouwen en zonder dat je ook maar een kans maakt op een hypotheek.
  En voor een sociale huurwoning moet je minstens 7 jaar wachten, dat is te zeggen, wanneer ze die sector dan ook al niet afgebroken hebben.
  Ga je daar eens druk over maken.
  Ken een vrouw met multiple sclerose, die haar eigen risico in de zorg niet meer kon betalen en die ze daarom in de bak hebben gegooid (”in gijzeling” zoals ze dat zo mooi noemen).
  Een schandaal!
  Over dat soort dingen maak ik mij druk als socialist.
  Snap je?
  Nee, ik hoor niet bij ”hunnie”.
  Zeker weten niet.
  Maar zowel ”hunnie” als ”zullie” staan al jarenlang tegen de verkeerde boom aan te blaffen, terwijl de snelle jongens van de top van het bedrijfsleven, dankzij hun trawanten in de VVD, ongestoord hun zakken kunnen vullen, over de rug van de mensen die het bij een baas moeten verdienen heen. En zich een bult lachen om die domme rechtse en linkse Tokkies, die elkaar de tent uit vechten.
  En die mossels, want zo noem ik ze, zijn net zo erg als de gereformeerden vroeger en moet je daarom ook precies het zelfde behandelen.
  Hebben we, na een strijd van meer dan 50 jaar, de kerken, de handlangers van het kapitaal, eindelijk leeg gekregen en gemuilkorfd, zodat ze gewoon voortaan hun bek dicht moeten houden, en krijgen we nu Allah ammehoela ervoor in de plaats? Om daar dan over te gaan bakkelijen.

  Weet je wat?
  Ik weet iets veel beters.
  Wij geloven allemaal in Zuuk, Die in de gedaante van een jonge karhengst is nedergedaald in de achtertuin van tante Jetty uit Vlaardingen. En de Profeet van Zuuk ben IK. En ik verkondig u namens Zuuk dat wij allemaal op vrijdag de 13e op vier poten moeten gaan lopen en drie keer per uur moeten hinniken.
  Hang een hoefijzer om uw nek indien gij Zuuk zijt toegedaan.
  Hinniklujah en Allahoef trapbaar!
  Mijn gironummer is op aanvraag verkrijgbaar, want wil ook wel eens in een nieuwe Mercedes S klasse rondrijden.
  Met een hoefijzer op de radiatorgril natuurlijk.
  Verrijk uw goeroe en Zuuk zal u zegenen met haverkoeken uit den hoge.

 13. @KL, leuk dat jij op die manier hier je diepe overtuigingen bloot legt. De inhoud is soort half-om-half gehackt waar jij geen vrede mee hebt, vooral wegens de buitenlanders/allochtonen. Wel bekend Nederlands probleem omdat de rest van de wereld is gewoon propvol buitenlanders – zo ongeveer 7 miljard wat aan zich een zeer ernstig zaak is voor je. Het lijkt een onoverkomelijk probleem volgens Jou.

  Uit De algemene kennis van het polder vermoed ik dat Zuuk gewoon de Poldernaam is voor Breivik.
  Of je steeds genoegen moet nemen mijt zijn geblondeerde namaak Wilders in de lage landen is een vraag waar jij een antwoord aan het geven ben.

  Kijk niet zo somber en. Neem een kijkje in het volgende, het kan je helpen:

  http://m.youtube.com/watch?v=S6aJ89V-Iqs

 14. @nexus
  Ben alleen maar somber over het zinloze gebakkelij over religie en cultuur waar links zich in heeft laten meeslepen.
  Hebben wij niet wat beters om ons druk over te maken?
  En heb het inderdaad over de Nederlandse regering, die de werkende klasse (ongeacht hun etische oorsprong, waar ik maling aan heb, want dat hebben de kapitalisten ook) uitplundert, leegzuigt en van hun rechten berooft, terwijl links zich bezighoudt met futiliteiten.

  En wat heeft dat met Breivik te maken?

Reacties zijn gesloten.