“Millionen stehen hinter mir” (kleiner Mann Adolf Hitler; 1932); “Miljoenen staan achter mij” (klein mannetje Geert W; 2014)

Dus, de wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert W. wordt dan toch vervolgd.

Het verweer van die kleine geblondeerde narcist die zowat het patent heeft op slachtoffer uithangen, is ook ijzersterk hè. Net zo sterk als dat van een klein verongelijkt jongetje dat stampvoetend krijst: ‘ik spreek de waarheid.’
En even verder: “Ik heb gezegd wat miljoenen mensen denken en vinden.”
De geschiedenis heeft al bij meer gelegenheden laten zien dat aantallen niets zeggen over het al of niet hebben van het morele gelijk van een enkeling als dat is wat verdachte W. bedoelt met zijn ‘ik spreek de waarheid.’

En over die miljoenen, waar hebben we dat eerder gezien?

tec77f5_89ab24_millionen

Vele van die miljoenen gaan er nog heel veel spijt van krijgen dat ze achter verdachte W. ooit aan hebben gelopen.
Ook dat is niet nieuw. Wat wel fijn zou zijn is als die velen dat nu eens een keer bedenken voor het te laat is en niet pas achteraf.

Net als ‘damals’ is ook nu ‘de elite’ de grote boeman. Naast de jo- pardon: dé moslims natuurlijk. En de asielzoekers, dé veel te soft straffende rechters, dé mensen die een racistische karikatuur bij een ‘kinderfeestje’ waar men elkaar elk jaar weer meer citruspersen en scheerapparaten geeft niet zien zitten, dé Bulgaren en dé Roemenen, en dé…, en dé…., en dé….

2014-12-18 de elite