VVD-gedeputeerde Koppe verzwijgt miljoentje tekort WK wielrennen Limburg

De hoge gasten schijnen voor een miljoen meer dan begroot te hebben gevreten. Dit mochten de Provinciale Staten natuurlijk niet weten, dus hield gedeputeerde Koppe dat geheim:

De Limburgse gedeputeerde Erik Koppe (VVD) heeft enkele weken geleden bewust informatie over problemen bij het WK Wielrennen niet gemeld aan Provinciale Staten.
Dat erkende Koppe vrijdagavond tijdens een tumultueuze Statenvergadering over dreigende tekorten bij dit onlangs in Zuid-Limburg verreden WK (RTL).

PVV en SP dienden geen motie van wantrouwen in (WAAROM NIET?!), wel is een motie van de SP aangenomen om er een diepgaand onderzoek naar in te stellen.

2 gedachten over “VVD-gedeputeerde Koppe verzwijgt miljoentje tekort WK wielrennen Limburg”

  1. Het is en blijft een bananenrepubliek hier is Limburg. Amper is de rol van CDA uitgespeeld neemt VVD die keurig over, verdeel en heers, VVD als nieuwe CDA, uiteraard gesteund door regentenclub PvdA.

  2. 1Milj.euro aan eten voor hoge gasten? Wat eten die lieden dan? Gesmoorde briefjes van 100 euri? Gemarineerde briefjes van 50 euri met als toetje een geflambeerde brief van 1000 euri? Is die organisatie en de gedeputeerde compleet van de pot gerukt? Of ik boos ben? Jazeker, als je bedenkt dat nog geen maand geleden de overheid stiekem wetten door de eerste kamer heeft geloosd waarin werkelijk iedereen verdachte kan zijn en toegang moet verschaffen aan deze overheid om je tandenborstels te laten tellen! Het wordt de hoogste tijd dat wij de overheid luidkeels ons ongenoegen laten blijken!

Reacties zijn gesloten.