Spekman (PvdA) vindt VVD een asociale kutpartij

Hans Spekman
Schokkend nieuws:

PvdA-voorzitter Hans Spekman vindt de VVD “tegen het asociale aan en slecht voor de economie”. De partij is bovendien “gemakzuchtig” omdat ze in het Lenteakkoord voor makkelijke oplossingen heeft gekozen. Dat zegt Spekman tegen NRC Handelsblad (NRC).

Vooral de BTW-verhoging vindt Spekman echt vreselijk. En natuurlijk vooral die waardeloze asociale plannen van de VVD. Die trekt Spekman niet. Spekman: “De VVD staat op alle fronten tegenover me, het verschil met de VVD is levensgroot”. Nee, iets vreselijkers dan de VVD bestaat er niet, aldus Spekman (PvdA). Tot zover de heer Spekman.

10 gedachten over “Spekman (PvdA) vindt VVD een asociale kutpartij”

  1. Maar het gelinkte NRC artikel komt wel uit augustus. In hondenjaren en in de politiek is dat toch wel een eeuwigheid…

  2. Spekman is integer, heeft principes, en moet haast wel moeite hebben met wat er nou gebeurd ? Is dat het ?

  3. Goed dat er archieven zijn! En hij zal hier ‘Als voorbeelden geeft hij de btw-verhoging en de forenzentaks waarmee het woon-werkverkeer wordt belast:’ vast wel over zeggen, dat ze toch in ieder geval de helft hebben tegengehouden. En dat bezuinigen moet! Prietpraat!

    Zou Hans gewoon rustig slapen of toch een geweten hebben? Naaaaaaaaaahhhhhh!!!!!!!! Gaat ook gewoon voor de macht, valt me zo tegen.

  4. Ach, tegenvallen doet het me nou ook weer niet echt, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik na de “fall-out” van het duo-artikel in Trouw al niet bijster meer het gevoel, dat de man ontzettend integer is (Cohen weg, Spekman bleef, voor de niet-historici onder ons).

  5. ” Iedereen komt aan de beurt “, zei Lutz Jacobi n.a.v. de vraag van de Pownews verslaggever wat ze vond van het Toen Links debacle. Toen de man vervolgens vroeg ” Wie is dan de volgende partij ?… De PvdA ?! “, zag je haar in de verdediging schieten, en hield ze wijselijk haar mond. Zou Lutz ook al in gewetensnood verkeren ?

  6. Het geheel is samengeroepen in Den Haag door Samsom : “Jongens de baantjesmachine werkt als we dit kabinet in stand houden voor 4 jaar . daarna kunnen we het wel vergeten, Dus als je weet wat goed voor je is ……… “

Reacties zijn gesloten.