OS 2028: Mark Rutte (VVD) ziet het licht

Heb me eige kapot gelachen met dat regeerakkoord vandaag. 1 van de topdingen vind ik deze kwoot:

“Topsportevenementen kunnen waardevol zijn voor de Nederlandse economie. Het binnenhalen en organiseren van de Olympische Spelen brengt echter teveel financiële risico’s met zich mee” (Telegraf)

Ik heb al regelmatig geschreven over dat stupide gedroom van VVD’ers om de Olympische Spelen naar NL te halen en zodoende miljarden euro’s belastinggeld stuk te slaan maar er is dus goddank iemand in geslaagd om een klein beetje sense in die botte koppen te beuken.

Pfew! Close call.

6 gedachten over “OS 2028: Mark Rutte (VVD) ziet het licht”

 1. De Olympische spelen draaien tegenwoordig standaard op groot verlies – in de miljarden.

  Ze zijn leuk PR middeltje voor de managers en top-functies die voor de tv-camera op kosten van de belastingbetaler kunnen gratis pronken.

 2. Zullen we wedden dat toegevoegde / overbodige wethouder Eric van der Burg (ook VVD) in Amsterdam met het pretpakket sport in zijn aktetas daar anders over denkt en doorgaat met zijn reisjes naar het buitenland om OS2028 in NL te promoten?

 3. Ja die
  die als wethouder toegevoegd werd aan het vijf man sterke bestuur van Amsterdam omdat de VVD gelijk aantal wethouders wilde als de PvdA.
  Pretpakket bij elkaar gezocht in het ronde archief van de gemeente en de VVD heeft weer een wachtgeldregelaar erbij.

 4. Dezelfde meneer die net op tijd weg was als directeur van een of andere Osira instelling in de Hoofdstad voordat er onderzoek naar gedaan werd door de inspectie.

 5. Sport dit sport dat. Voetjebal is belangrijk dus is er een sport journaal met vooral voetjebal. Veel belangrijker is natuurlijk het millieu dat ons allen aangaat. Waarom is daar geen journaal voor en over.

  Nu extra Millieu journaal. In Brazilie zijn weer indianen vermoord omdat men daar een groter voetbal stadion wil bouwen op hun leefgemeenschap.

  SHELL vervuilde nog meer plekken op de wereld Brekend nieuws! etc….

  bijvoorbeeld.

  Nee voetjebal en dan erover praten alsof het Kernfysica is.

  Geenstijl een veel van die rechtse opinie sitjes staan altijd vol met roddeltopics, auto’s, sport en beursberichten.

  Laatst ook op GS een Nederlands autofabrikant wil een auto ontwikkelen die 330 Km/h kan. Dan is mijn vraag waar kun je zo snel rijden ? AUTOBAHN ? Maar is hij ook millieuvriendelijk iets wat veel belangrijker is en ook nog eens realistischer.

  Nee neem dan rechts 130 km/h Yay! 330 topsnelheid Yay! Millieu boeiend…. met andere woorden de VVD en haar aanhang weet wel waar ze de prioriteiten moeten leggen NOT!

Reacties zijn gesloten.