Bhemmelh: Wilders liet Catshuis klappen om Brinkman te treiteren

Niet echt nuttig
Leuk inkijkje bij de vingerlikkers:

Geert Wilders heeft het Catshuisoverleg stuk laten lopen om Hero Brinkman een hak te zetten. Dat beweert voormalig PVV-Kamerlid Jhim van Bemmel in zijn boek Wilders ring van discipelen, angst en wantrouwen als bouwstenen van een politieke partij. Het is een de vele beschuldigingen van Van Bemmel aan het adres van zijn vroegere fractieleider (nrc).

En, het moet gezegd worden, dat is dan ook uitstekend gelukt. Die Wilders toch, wat een bak. Wat hebben we die Brinkman zien zweten en kloten en knoeien. Weliswaar was daarmee het droomkabinet van bijna de helft van de Nederlanders naar de klote, maar who cares: een goeie grap moet gemaakt worden.

Brinkman is nu volledig 200% exit. Wat rest is zijn wachtgeld, de Jack Daniels en zijn meldpunt overbodige flitspaal. Een update over meldpunt overbodige flitspaal: op 14 september meldde ik daar een overbodige flitspaal op een zandplaat onder Ameland. Die staat er dus nog steeds he. Heeft Brinkman nog steeds niks aan gedaan. Zeker te “druk” LOL.

2 gedachten over “Bhemmelh: Wilders liet Catshuis klappen om Brinkman te treiteren”

 1. blijkbaar is het schrijven van een boek (ahum) een soort van therapie voor oud PVV malloten

  over zichzelf in de derde persoon enkelvoud:

  “Van Bemmel was een echte opportunist”, schrijft hij. “We waren bang voor ons baantje, we waren bang voor het zekere inkomen dat werd gegenereerd door het Kamerlidmaatschap.” Later merkt hij op dat hij ‘kracht’ had moeten tonen en eerder aan de bel had moeten trekken. “Dit heb ik niet gedaan en daarmee is Jhim van Bemmel gediskwalificeerd.”

  krijgen we straks een boek geschreven door Markio Rutte?
  ” Hij loog dat het groen zag, het volk wist het maar pikte het. Zijn Blokhoofd loog vrolijk mee en werd daardoor beloond met een ministerschap van niks. Hij zag dat hij nog steeds werd uitgenodigd door P & W. Hij wist dat hij onzin uitkraamde maar het kwam goed over. Daar had hij al eerder succes mee gehad. Zeker in de tijd dat hij over de Hypotheek Rente Aftrek met vuur en vlam verdedigde en daarmee is Mark Rutte gediskwalificeerd.”

 2. “Stop misbruik flitspaal’

  Inderdaad, maak van elke overbodige flitspaal een danspaal. En laat de mensen zich vrij uitleven aan de danspaal.

  Goed voor iedereen en mogelijk weer inkomsten voor de staat. 🙂

Reacties zijn gesloten.