Woede VVD-achterban gaat voorlopig niet liggen

Ik heb het al vaker gezegd: deze regering is het beste wat we in tijden gehad hebben, niet zozeer vanwege de maatregelen, want die zuigen gewoon grote tijd, laten me Siberisch of zijn vergelijkbaar fascistoïde als die van Bruin I, nee het is vanwege de spinnijdige woestheid bij de VVD-achterban. Dat verongelijkte gejengel van gezonde en welvarende mensen over dat ze straks misschien wat te kort komen. Dat gehuil van de Teldersstichting dat het “niet eerlijk” is. Dat geweeklaag van mensen die denken dat ze in de bijstand beter af zijn.

En daarom weet ik nu ook de nieuwe naam van dit kabinet: KIAB (Karma is a bitch).

Of “lekker samen pislink naar die bezopen kop van Frits Wester kijken op RTL“, kan ook.

3 gedachten over “Woede VVD-achterban gaat voorlopig niet liggen”

 1. Toon beetje empathie, weetjewel, voor mensen die NOOIT iets tekort zijn gekomen en ALTIJD maar hoeven met het vingertje aan te wijzen en ze krijgen meteen alles wat ze willen dienstbaar voorgeschoteld.

  Hoezo ergens voor korten of moeten inleveren, ben je gek?

  Gewoon die commie Rutte pakken, weetjewel!

 2. En alles waar hier de afgelopen jaren over geschreven is, geen krimp van de achterban, niks, noppes. De hele dubieuze gedoogconstructie, het abrupt dichtdraaien van zorgbudgetten, de wwnv, de dwangarbeid, het geflikflooi met de SGP. Geen kik uit de achterban.
  Maar kom niet aan die paar rottige centjes, wat een mentaliteit zeg, ongelofelijk.

 3. @2, heb je het goed gezien. Achter een façade van allerlei luchtige praatjes maar een draaispil: het centje.

  Dit is de bindingsmiddel voor de VVD. Anders zijn ze zo naar het buitenland verhuisd waartoe ze de warme centjes reeds hebben gesmokkeld. 😉

Reacties zijn gesloten.