Zure VVD-gezichtjes op PvdA-nivelleringsfeestje

Nivelleren is een keuze. Nivelleren kun je leren. Nivelloen moet je doen. Nivelleren begint bij jezelf. Nivellé is oké. Falderaldera. Hopsasa. Tralalalala. Aldus Hans Spekman vandaag in het AD.

Kerncitaat:

Nivelleren is ‘een feest’, aldus Spekman. ‘Je gaat het natuurlijk niet extra inwrijven bij de VVD of heel erg triomfantelijk lopen doen. Maar dat er verschillende politieke overtuigingen zijn bij het gemiddelde VVD-lid en het gemiddelde PvdA-lid, lijkt me helder.’

Niet triomfantelijk inwrijven bij de VVD?

Juist wél natuurlijk!

Al is het alleen maar om die zure VVD-gezichtjes te zien huilen.

http://www.youtube.com/watch?v=GNmFAzw3tyY

16 gedachten over “Zure VVD-gezichtjes op PvdA-nivelleringsfeestje”

 1. Binnen nu en twee weken verwacht ik dat de gezichtjes aan de ontvangende kant van solidair Nederland een stuk zuurder zullen staan dan die van VVD’ers nu.

 2. @5 Maar of de immer glunderende Spekman nou zo goed begrepen heeft, wat een coalitie precies inhoudt…

 3. Ik ben nu langzaam zover voor de mail met uitleg waarom jij achter een anonieme proxy moet reageren @6

 4. @5: Keira:

  Uit jouw link:

  [..] . ‘Als je gezamenlijk 140.000 euro verdient, mag je best wat inleveren voor mensen met een normaal salaris, [..]

  WAT ( sic) inleveren, en daarboven dus niets, want die hele groep blijft buiten beschouwing al heb je miljoenen of verdien je tonnen.

  Eigenlijk had ik eerlijk gezegd van die Spekman wat fellere taal verwacht, maar dit is zielig gelik naar de VVD.

  Ruim tienduizend bruto per maand, en dan is het feest, want die leveren WAT in. Voor dat extra tientje van een laag inkomen.
  Ik ben inmiddels net zo kotsmisselijk van die PvdA als van de PVV en het CDA en de PVV en de hele boel eigenlijk.

 5. LRD, ja Hans Spekman had ik altijd erg hoog zitten, maar nadat hij in de campagne direct zo in de aanval ging tegen de SP, heb ik lidmaatschap opgezegd. Dat vond ik zo dom! En dan nu zo blij zijn met samenwerken met de VVD, ik geloof mijn ogen niet!

 6. @12 Tja Kiera , maaaaaaar er waren ladingen mensen die je waarschuwde dat je op een Neo Liberale mantelorganisatie stemde .. toch 😉

 7. @12:

  Keira:

  Ja, ongelooflijk hoe mensen principes lijken te hebben en die overboord mieteren voor de macht, wat een karakters, bah. En die rooie trui waarvan hij ooit zei dat die kleur zo symbolisch voor hem was, mag hij uittrekken en een blauwe aantrekken.

 8. @14 .. “lijken te hebben ” , dat is bij de PvdA al vanaf hun oprichting hét probleem

 9. Mooie sociale babbels vóór de verkiezingen en erna weten ze niet hoe snel ze rechts moeten omarmen,altijd hetzelfde met de PvdA. 😡

Reacties zijn gesloten.