Samsom op PvdA-congres: resistance is futile

De partijleider aan het woord op het congres
Slikken of stikken voor de PvdA-leden vandaag:

De leden van de PvdA moeten vanmiddag instemmen met het regeerakkoord, anders komt het kabinet van VVD en PvdA er niet. De leden mogen alleen instemmen met het volledige regeerakkoord, er kunnen geen amenderende moties worden ingediend. Ook moties die beoogd bewindslieden oproepen tot actie zijn niet mogelijk; deze moties zullen aan de Tweede Kamer moeten worden gericht. Het congres kan wel de PvdA-fractie oproepen iets wel of niet te doen. Er zijn zo’n veertig moties ingediend.

De verwachting is dat Diederik Samsom makkelijk steun zal krijgen van de leden voor die plannen die hij samen met de VVD opstelde (Trouw).

Goh wat een verrassing.

2 gedachten over “Samsom op PvdA-congres: resistance is futile”

  1. Wel de uitslag van het congres bewijst het maar weer , geen grotere hoer dan een Sociaal Democraat / PvdAr met hun vuile muilen vol van Solidariteit , en een hondelul van een lijsttrekker die even poseert met zijn gehandicapte kindje en daarna diezelfde gehandicapten financieel te beroven … In ruil voor leuke baantjes hoereren ze zich aan de VVD .. als je dan toch verkracht moet worden kan je beter het VVD type hebben dat het lachend doet dan zo’n typhuslijer van de PvdA die je met een hoop gelul uitlegt dat het toch echt niet anders kan ..

Reacties zijn gesloten.