Partij van de Hardliegende Nederlanders (VVD) blijkt zo onbetrouwbaar als de neten

De Eerste Kamerfractie van de Firma List & Bedrog zal niet akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat van Bruin II voor wat betreft de wijzigingen in het ziektekostenstelsel, zo meldt NOS-verslaggever Dominique van der Heijden op haar weblog:

PvdA-leider Diederik Samsom houdt vast aan de nivellering via de zorgpremies, maar dat zal de PvdA niet kunnen volhouden. De VVD in de Eerste Kamer zal het plan zoals het er nu ligt niet steunen en de woede in het land is niet alleen gericht tegen de VVD, maar ook tegen de partij van Samsom. De VVD stuurt aan op een heronderhandeling bij uitwerking van de plannen (NOS).

Het voorstel kon sowieso niet op een meerderheid in de senaat rekenen maar nu ook één van de twee partijen de stekker eruit trekt lijkt dit echt definitief einde oefening.

Het gehannes van Rutte in de afgelopen paar dagen was nog niet tenenkrommend genoeg, nu moet de senaatsfractie van de VVD de Hardliegende Nederlanders redden van hun blunderende voorganger. Nog even en Rutte durft zich helemaal nergens meer te vertonen. Da’s mooi want ik ben hem kotsbeu.

9 gedachten over “Partij van de Hardliegende Nederlanders (VVD) blijkt zo onbetrouwbaar als de neten”

  1. @1 Dus moet de PvdA zich maar aan de VVD hoereren ??
    Daar zijn ze toch wel goed in , eigenlijk zouden de lichten in de Geleenstraat niet rood maar paars moeten zijn …

  2. @1: Sjaax:

    Niks van gemerkt hoor die toestanden in België, Land bestaat nog steeds, de mensen ook. Allemaal angstzaaierij.

  3. @ 1 , Reutel 1 , Reutel 2 , wa is t verschil , niet in maaatregelen en bezuinigingswoede in ieder geval , en “Belgische Toestanden” zou betekenen dat die 1 1/2 nog niet compleet mentaal verhoerde PvdAr nog tegen allerlei maatregelen kan stemmen , in plaats van “Het Paarse vaandel hoog ” met de coalitie mee te marcheren …

  4. De VVD weet altijd de onderhandelingspartner goed in te kapselen met een truukje in de tweede fase.

Reacties zijn gesloten.