Laat Rutte (VVD) zijn karwei afmaken

Pim zou dit zo gewild hebbun
Landgenoten,

Hoe langer ik uw defaitistische geleuter aanhoor, hoe erger ik het vind. In deze zware tijden is het van belang dat wij ons als één man scharen achter onze leider en hem niet in de steek laten. Hij heeft het al moeilijk genoeg. Het is nog zo kort geleden dat hij in het diepste geheim onder een spartaans radiostilte-regime dag en nacht KEIHARD werkte aan een super-akkoord met CDA en PVV voor het verder op gang brengen van een buitenproportionele banenmachine. Hij had op een haar na Het Vaderland gered toen Hoogverraad toesloeg, in de persoon van renegaat Geert Wilders, altijd een ogenschijnlijk zeer betrouwbare persoon, althans volgens het gemankeerde referentiekader van Markio Ruttio, onze geestelijk vader, en het kabinet jammerlijk sneefde. Nu werkt hij samen met het Rode Gevaar keihard aan de broodnodige nivellering van uw en mijn inkomen en ligt de VVD weer op koers in de peilingen, en dat ondanks vaandelvlucht van de Eerste Kamerfractie der Firma List & Bedrog.

Daarom zeg ik u. Nee ik schreeuw het uit: LAAT ONZE MARK NIET IN DE KOU STAAN.

Verman u zelve en geef onze held weer dat massale vertrouwen zoals we dat zagen bij de verkiezingen.

5 gedachten over “Laat Rutte (VVD) zijn karwei afmaken”

 1. Goed moment om over gesplitste persoonlijkheden te hebben.

  Van de ene kant moet transparantie, helderheid en duidelijkheid voor de burger verschaft worden.
  Dit wordt door de Premier gepropageerd.

  Van de andere kant is er altijd de gebruikelijke VVD-Omerta en geheimhouding bij het bespreken van beslissingen die 16 miljoen burgers keihard zullen treffen, altijd volledige stilte.

  Is dit normaal?

 2. Hear Hear,
  Ook in de burelen van Krapuul zegeviert eindelijk het gezond verstand. Laten we bruggen slaan, ons bevrijden van peilers en ons dierbare land, deze trotse natie sterker uit crisis komen. Geef onze groot-staatsman de ruimte om zijn leiderschap verder waar te maken. Laten we bidden dat hij en de zijnen de kracht blijven opbrengen de tunnel naar het licht af te maken en een glorieuze toekomst voor onze kinderen, kleinkinderen en hun kinderen veilig te stellen.

 3. Laat even de Terminator Marx zijn werk afmaken en aanschouw bevend het gevolg ervan. 😉

 4. Het is godsgeklaagd dat een politieke partij zulk een machtsgeile idioot zo een podium heeft gegeven .Het schijnt dat er niets beters op de plank lag .een man zonder visie en zonder ruggegraat ,onbegrijpelijk .

Reacties zijn gesloten.