Pechtold steunt kabinet Pechtold 1

Sjokking nieuws:

Een deel van de oppositie wil de uitgestoken hand van premier Mark Rutte aannemen en staat open voor samenwerking met het kabinet de komende jaren. Vooral D66, de ChristenUnie en de SGP besloten hun bijdrage aan het debat over de regeringsverklaring woensdag met een constructieve houding.

Dat is goed nieuws voor het kabinet, dat in de Tweede Kamer weliswaar een meerderheid heeft, maar in de Eerste Kamer niet (Telegraaf).

Er is nog nooit zo weinig oppositie geweest als nu. Maar wie denkt dat Ruttes kostje nu gekocht is, die heeft buiten de achterban van de VVD gerekend. Het gesis en gesnuif afkomstig van de diverse VVD-riolen op internet is oorverdovend.

11 gedachten over “Pechtold steunt kabinet Pechtold 1”

 1. Kunduz steunt Pechtold.
  Pechtold steunt Kunduz.

  enz..enz..enz.. 🙂

  Achja, de logische conclusie hiervan ook zou kunnen zijn dat de officiële Christendom niets met sociaal zijn, te maken heeft.

 2. Ff voor degen die het nog niet in de gaten krijgen: we bezuinigen op dit moment het waanzinnig enorm bedrag 47 mljrd Euro(!!!) en tevens wordt de ultra-neoliberale privatisering van Nederlandse Zorg doorgevoerd, die omwille van winstmarges voor de UltraRijke Verzekeraars en Investeerders zal honderden duizenden mensen de nodige zorg afzeggen.

  Even nadenken nu.

 3. Ik hou van VVD-gesis en -gesnuif. Dat betekent voorlopig dat de VVD virtueel een stuk kleiner is dan het aantal zetels dat ze nu in de TK heeft.

 4. Er is in ieder geval een goede start gemaakt: 1,6% krimp, 8% minder investeringen. Jippie!

Reacties zijn gesloten.