Markio “sorry” Ruttio roept Partei op tot eenheid want dat heeft-ie nodig

De ”ruzie” die er de afgelopen weken was, mag ”de zaak niet blijven bederven”. Dat zei premier Markio Ruttio vrijdagavond op een bijeenkomst van de Firma List & Bedrog in Zoetermeer. Hij riep zijn partij op tot eenheid. ”Laten we ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk weer schouder aan schouder staan. Dat heb ik nodig. Dat heeft de partij nodig. Dat heeft Nederland nodig.” (nu)

Weten we gelijk weer waar zijn prioriteit ligt.

4 gedachten over “Markio “sorry” Ruttio roept Partei op tot eenheid want dat heeft-ie nodig”

  1. Welk gen mist de Minister President van alle Nederlanders toch? Is daar geen onderzoeksbudget voor?

    De onrust toonde aan dat ik ”geen goede feeling met de achterban” had, zei Rutte na afloop. Of hij nu het vertrouwen van de partij terug heeft, kan hij niet zeggen. Dat moet met de uitvoering van het regeerakkoord weer komen. En hij meent nog geloofwaardig te zijn. ”Als die was aangetast zat ik hier niet meer.”

  2. @2: Amstel:

    Die hele zooi moet maar eens een jaar de zweethuttherapie in, deur dichtgegooid, klaar, helemaal doorgedraaid.

  3. Welke eenheid ,die eenheid die hij nodig heeft heeft hij niet in nederland .Dat heeft de vvd aardig voormekaar gebokst .Voor de verkiezingen de lagere klasse de grond in trappen als zijnde luiaards ,uitvreters en nog meer van die door vvders verwoorde uitingen van mensen aan de onderkant van de zamenleving.En nu zorgt die zelfde vvd dat een groot gedeelte van hun nieuwe stemmers de middenklasse ook in opdracht van de partij elite geschoren .Dus hoe bedoeldu eenheid het grootste gedeelte van de nederlanders staat zeker niet achterdeze coalitie .En ook de partijen die menen dat zij mee kunnen stemmen met dit beleid ,er komen nog andere verkiezingen dus denk eerst na voor u meestemd met rutte en samson .

Reacties zijn gesloten.