CDA-kamerlid Mona Keijzer diep geschokt wegens kille bezuinigingen Bruin 2

Het is even wennen, CDA-kamerleden die iets verstandigs zeggen wat wij hier dan quoten, het is rot maar het mot, 1 2 3 in Godsnaam dus maar:

In het regeerakkoord lanceerden VVD en PvdA het plan om dagbesteding per 1 januari 2014 te schrappen uit de AWBZ. Ik wist niet wat ik las! Waar moeten deze mensen dan heen? Belanden zij voor goed achter de geraniums? En hoe gaan de nu al vaak zwaar belaste mantelzorgers dit bolwerken? Tegelijkertijd bezuinigt dit kabinet zwaar op alle vormen van zorg en ondersteuning die thuis gegeven wordt. Zo deed één kille zin in het regeerakkoord een grote groep kwetsbare mensen in onzekerheid storten (CDA).

Ik kan me een hoop afschuwelijke dingen van het CDA herinneren de afgelopen paar jaar. Kennelijk is het CDA alleen in de oppositie mans genoeg om “sociaal” te doen. Er zijn meer partijen die zo functioneren; sociaal in de oppositie en puntjepuntje (vul zelf maar wat in) als het regeringspluche aantrekkelijk ruikt. Kots.

4 gedachten over “CDA-kamerlid Mona Keijzer diep geschokt wegens kille bezuinigingen Bruin 2”

 1. Vreemd dat nu opeens het cda zich in wil spannen voor de sociale zekerhied .Waarom hebben ze zich onder de kabineten waar zij aan deelnamen daar dan niet voor ingespannen .Ook zij zijn mede schuldig aan het afkalven van sociaal nederland in de laatstedecenia .En ook nu als men tussen de regels door leest betreffende hetgeen buma nu verwoord over het wel of niet meewerken in de eerste kamer .De huigelaars partij zal zeker alleen om voor in de toekomst zowel vvd als pvda te vriend te houden zijn medewerking verlenen .En het meisje keijzer heeft al helemaal niets met sociaal dat bleek voor de verkiezingen al .

 2. Zeker vergeten, de voorgenomen bezuinigingen op het PGB, tijdens bruin1 en de kille bejegening en leugens van de toenmalig staatssecretaris Marlies Veldhuyzen van Zanten.

 3. tydens een debat voor de verkiezingen op de Vrye Universiteit tussen de partyen en studenten
  waagde een student te vragen waarom het Koninklyk Huis gespaard bleef by bezuinigingen en nivileren.
  Nou die kreeg wel de wind van voren van Mona Keyser hoor.

  merkwaardig dat de SP ook zweeg.

 4. Ik heb ze voor de verkiezingen bij Wester in die tent ook horen brabbelen over eigen verantwoordelijkheid enneh in je eigen sociale netwerk zelf maar dingen oplossen enfin de vaste preek.
  Inderdaad @ 2!!

Reacties zijn gesloten.