Wel ja: VVD verdedigt eventueel uitstel betaling Griekenland

LOL
Je zal maar op de Firma List & Bedrog gestemd hebben dan ben je toch langzaamaan rijp om je zelf voor je kop te schieten of niet soms?

De VVD vindt het “buitengewoon verdedigbaar” als Griekenland extra tijd krijgt om de begroting op orde te brengen, als daardoor het risico kleiner wordt dat de leningen niet worden terugbetaald (Nu).

Ondertussen lach ik me rot dus keep up the good work “liberale” vrienden 😀

8 gedachten over “Wel ja: VVD verdedigt eventueel uitstel betaling Griekenland”

 1. We worden belazerd waar we bij staan ,het i m f heeft enige weken geleden al aangegeven dat griekenland tot 2020 aan het infuus moet liggen om dat er dan mischien kans is op verbetering van de griekse economie .Ook wat betrefd de kwijtschelding zeggen zij dat ook dat moet gebeuren op korte termijn ,buiten het uitstellen van de termijn van twee jaar .En die grieken maar lachen ,en wij maar inleveren .

 2. @1 , ik word zo ongeveer kots misselijk van je PVV stijl gebrabbel “en de grieken maar lachen ” De Grieken lachen helemaal niet , met dokters en ziekenhuizen die contant betaald willen worden , uitkeringen die niet meer uitbetaald worden , een hoge werkloosheid , hebben ze helemaal niks om om te lachen .. En dat allemaal omdat de internationale markt de rentetarieven keer op keer verhoogde omdat de voorgaande regeringen niet aan het handje van het IMF al zijn collectieve bezittingen wilde privatiseren .. Andere landen en staten hebben een veel betere rentevoet ondanks een slechtere financiële situatie dan Griekenland .. en domme populisten geven de grieken de schuld ipv het kapitaal …

 3. @1: t. de vries

  [ En die grieken maar lachen ,en wij maar inleveren .]

  Zeker niet goed gelezen hoe het met de gewone Grieken gaat?
  Inderdaad populistisch geneuzel zoals Al B ook schrijft.

 4. @1 Precies wat Al Bakrastani schrijft, inderdaad. In Griekenland gaan er gewoon mensen dood wegens uitblijven van medische behandeling.

 5. Ik weet donders goed hoe het gesteld is met de gewone griek de grieken die ik bedoel zijn zij die in de politiek zitten enbij de griekse banken .en verder ben ik geen aanhanger van wilders .ben van huis uit comunist

 6. Het is vreemd dat er nu uitkomt dat er wereldwijd een schaduwbank bestaat waar ook de nederlandse banken gebruik van maken ,ook griekse .In dit schaduwbankieren gaat 25000miljard om ,dat geld is onttrokken aan de wereldeconomie.ENdat mogen wij aanzuiveren .

 7. @4, Dit heet Marktwerking in de Zorg.

  Het wordt door VVD en nu PvdA naar Nederland op dit moment geïmporteerd.

Reacties zijn gesloten.