VVD’ers vechten elkaar het kot uit over wel/geen spreektijd JOVD

De mastodonten hebben gesproken, het partijbestuur moet zijn bek houden en de JOVD mag spreken op het huilcongres van de Firma List & Bedrog dat nu op dit moment begint. Nijpels heeft zelfs officieel bekend gemaakt op Radio 1 dat het akkefietje naar ieders tevredenheid is opgelost. De JOVD mag spreken, joechei, joechei! Zoals het een congres van Ware Liberalen betaamt. Wiegel neemt weer een comfortabele foetushouding aan in zijn graf. Oh nee, Nijpels liegt: de JOVD mag helemaal niet spreken:

JOVD-voorzitter Jarico Vos spreekt tegen dat hij vandaag ruim de tijd krijgt om zijn mening te geven op het VVD-congres in Den Bosch. Hij mag alleen vanuit de zaal een paar vragen stellen, net als iedereen. Het verhaal van Ed Nijpels klopt niet (NOS).

Goh een VVD’er die iets zegt wat dan niet klopt. Echt nog nooit vertoond. Trouwens apart dat ze zo graag die JOVD willen laten spreken, veel zinnigs is daar eigenlijk nooit uitgekomen.

3 gedachten over “VVD’ers vechten elkaar het kot uit over wel/geen spreektijd JOVD”

  1. Nou hetgeen de voorzitter van de jovd te zeggen had .Had weinig om het lijf ik verdenk hem er zelfs van dat hij een dealtje heeft afgemaakt ,onder de noemer ik maak het jullie niet lastig maar ik wil voorrang in de partij baantjes ,zoals altijd een vvd baantjesjager .

  2. Nu hij zijn achterban wederom monddood is gemaakt ,met medewerking van zijlstra en de rest , zal zijn arrogantie nog meer stijgen waardoor deze minkukel die zich verbeeld iemand te zijn maar het niet is .Noch verder doorschieten in zijn eigen ego . Samen met de even gevaarlijke pvda tweeling samson en ascher die beiden ook behept zijn met deze machtsgeilheid ziet het er zeer slecht uit voor nederland .aangezien er vanuit de oppositie weinig weerstand op het door deze coalitie gevoerd beleid .

Reacties zijn gesloten.