PVV een ware kwelgeest voor Mark Rutte

Geert Wilders neemt op niet al te subtiele wijze wraak op voormalig partijgenoot en voormalige gedoogwrakvriend Markio Rutte door zijn bankjesroffelaars en armopstekers een paar woorden in de mond te laten nemen:

Op ontwikkelingshulp wordt in de komende kabinetsperiode netto veel minder bezuinigd dan in het regeerakkoord staat. Het gaat niet om 1 miljard euro, maar slechts om 200 miljoen. Dat komt omdat de uitgaven eerst nog blijven groeien en het bedrag van 1 miljard pas in 2017 wordt bereikt.

Joram van Klaveren

Deze volzinnen, keurig uit het hoofd geleerd door Tweede Kamerlid Joram van Klaveren (*1) van de PVV, doen heel Nederland huiveren. Alweer heeft de VVD de kiezers “ook op dit punt voor de gek gehouden” .

Dat was niet de juiste oneliner die Van Klaveren moest uitspreken, dus moest Geert Wilders via Twitter gans het Nederlands volk laten weten:

Marcos Ruttos houdt kiezers opnieuw voor de gek:
nauwelijks bezuinigingen op ontw.hulp! Maar wel miljard voor Grieken.

En de PvdA’er Samsom lacht in het vuistje. Hij kon gewoon iets beter rekenen bij de formatie dan Rutte, maar ligt niet onder vuur van die olijke PVV’ers die gewapend met Telegraafpapier pijltjes door zelfgemaakte geweren van PVC-buis spugen.

(*1 )Heeft godsdienstwetenschappen gestudeerd. Was stagiair bij het partijbureau van de ChristenUnie. Lid van de gemeenteraad van Almere namens de VV(D). Voormalig medewerker van Martin Bosma.

2 gedachten over “PVV een ware kwelgeest voor Mark Rutte”

  1. Nee samson lacht ,maar laten we uitkijken voor deze linkse linkmiechel .Ook dat leugenaartje dekt zich in hij is niet voor niets in de kamer blijven zitten ,en ascher naar voren schuiven heeft een dubbel funktie ,hij vangt de klappen op en indien het fout gaat met deze coalitie ,ascher de schuldige word ,en samson mooi weer speelt .

  2. Rutte is niet dom – nu dat zijn imago onder de ophef lijdt, schuift hij steeds vaker Samsom naar voren om het wind uit de zeil te halen en uitleg te geven.

Reacties zijn gesloten.