Wilders-vriendje Lieberman in het beklaagdenbankje

Avigdor Lieberman, leider van de uiterst rechtse partij Yisrael Beitenu (Israël ons huis), en één van Wilders’ beste vriendjes, is vandaag officieel aangeklaagd wegens het aannemen van miljoenen euro’s terwijl hij een publieke functie bekleedde. Ook zou hij een diplomaat hebben bevorderd uit dank voor het leveren van illegale informatie over het politieonderzoek.

Lieberman staat in Israël vooral bekend als een ordinaire racist. Hij komt ook wel eens in Nederland, in zulke gevallen gaat hij onmiddellijk uit eten met zijn grote vriend, Geert Wilders.

Reden waarom eerder door diverse mensen het vermoeden werd uitgesproken dat Lieberman wel eens een geldschieter van Wilders zou kunnen zijn. Die heeft geld en dat moet ergens vandaan komen nietwaar? Koffers vol, aldus zijn ex Hero Brinkman.

Overigens heeft Wilders met de recente terugkeer naar zijn roots (n.l. de oorlog tegen de islam) in feite gewoon zijn oude niche afgestoft. Met een oorlog tegen de EU zullen de rijke anti-islam hysterici in Israël en de USA niet echt geprikkeld worden om de koffers met geld te leveren.

Ben je een dappere strijder tegen de mohammedaanse horden dan ligt dat natuurlijk anders.

Wellicht kan onze huis-columnist Jhimh van Bemmelh er eens over wat bloggen.

6 gedachten over “Wilders-vriendje Lieberman in het beklaagdenbankje”

 1. Als je iets doet wat niet deugt, komt het vroeger of later altijd uit. ALTIJD! Het kan lang duren, soms, maar het komt uit en je moet verantwoording afleggen.

 2. beste keira was dat maar waar, talloze bankiers hebben zich de zakken gevuld met spaarcentjes van de gewone werkman en gaan vryuit.
  overigens alle krapuul gelukkig nieuwjaar

 3. @2 Ooit zullen ze verantwoording af moeten leggen, echt, geloof me maar. Vroeger of later doen ze iets wat een andere graaier stoort en dan gaan ze voor gaas (zoals dat zo mooi heet 🙂 )

 4. 1 en 3 Keira:

  Geloof je echt wat je hier beweert? Je ziet toch dagelijks het tegendeel. Het is juist daarom dat ieder geloof een hemel en hel heeft bedacht, zodat de mensen in slaap gesust worden over hun eigen beloning in de hemel en de te verwachten straf voor de misdadigers in de hel.

  De werkelijkheid is dat kapitaalkraqchtige criminelen nooit gestraft worden. Kijk maar naar Berlosconi. Dat geldt ook voor Lieberman en zijn vazal Wilders.

 5. @5 Met de klemtoon op RICH .. Rich Black man , zoals O.J .Simpson gaan ook niet voor lang …

Reacties zijn gesloten.