BREKEND: PVV achterlijke barbaarse beweging

En de kamerleden ervan zijn puur stemvee.

DEN HAAG – De PVV in de Haagse gemeenteraad heeft donderdagochtend de islam herhaaldelijk een ‘barbaarse, achterlijke ideologie’ genoemd. De vrouwen in de Schilderswijk zouden alleen maar ‘stemvee’ zijn.

Ooit, niet eens zo heel lang geleden, leefde ik in een Nederland waar dergelijke types 300 processen tegen zich aangespannen kregen en bovendien nog veroordeeld werden ook voor heel wat minder.

49 gedachten over “BREKEND: PVV achterlijke barbaarse beweging”

 1. “En de vrijhijd van meningsuiting dan?”
  Is een hoog goed, maar er bestaat nog zoiets als fatsoen. Of eh, bestaat die nog wel? In ieder geval niet bij het lid en het stemvee (ook de fracties in de Kamers) van de PVV, wat ze keer op keer bewijzen. Niet eens de normale omgangsvormen worden daar in acht genomen (“Doe eens normaal man!”).
  Ik ben vaak heel blij dat ik al 11 jaar niet meer in dat rare landje leef, het wordt me daar te hufterig en dat is vooral te danken aan het ene lid van de PVV.

 2. Theo Joekes (VVD) opperde in 1978 tijdens een spreekbeurt dat ‘Zuid-Molukkers beneden een bepaalde leeftijd het land uitgezet moesten worden’. Hij kreeg 1.000 gulden boete wegens aanzetten tot discriminatie en gebruik van geweld.
  En tegenwoordig levert zo’n uitspraak kamerzetels op.

 3. Ik heb het mijn hele leven beweerd en jammer genoeg krijg ik nog gelijk ook. Mijn bewering is dat de nazi’s niet verslagen zijn maar ondergedoken. Nu zien zij hun kans schoon en komen uit hun holen! Daartoe aangemoedigd en uitgenodigd door de veroorzakers van de huidige crisis. Wanneer beseffen we nu eens dat de huidige crisis, zoals alle crisissen, moedwillig is veroorzaakt door die ultra-kapitalisten welke ook de opkomst van Adolf H. en zijn nazi’s heeft veroorzaakt en gesteund! Bedenk eens welke altijd weer verdienen aan oorlogen en daarmee samenhangend een ander zijn ellende! Denk aan de ideologie van de Alfred Krups, August Thysen en Henry Fords van deze wereld! Semi-nazi’s welke in overheid instantie’s hun gedachtengoed uitdragen horen in de bak. Iedereen welke op dit gespuis gestemd heeft verdient de gang naar een kundig zieleknijper voor een grondige oorwassing! Of een verplicht consult bij heer Jansen-Steur, dat is ook een mogelijkheid!

 4. @4 Je hebt helemaal gelijk ,hitler en consorten kregen financieele steun van het groot kapitaal .De geschiedenis herhaalt zich en nog hebben we niets geleerd .

 5. Als je zoiets beweert, of zelfs maar het hart hebt om de pvv met de nazi’s te vergelijken, wat helemaal niet vergezocht is en zelfs aan te wijzen, da pleeg je een godwin.
  Je reinste kolder, nazi’s zijn nazi’s en wilders , nou ja.

 6. @7:

  Ja, een “Godwin” ist verboten verklaard hè?

  Slim, maar trap ik mooi niet in.

 7. @7 nazi’s zijn nazi’s en wilders is de hedendaagse vertegenwoordiger van dát type mens !!

 8. Jullie hebben je verstand niet , zijn achter de ellebogen en vreselijk bang ik denk eerder dat Wilders tegen de nieuwe opkomende Hitler aan het strijden is maar dat begrijpen jullie blijkbaar niet . Deze man is gewoon recht voor de raap en als ik jou een waailap vindt dan zeg ik dat. Dat is wat meneer Wilders ook doet , maar blijf maar mooi jullie best doen dan heb je over 10 jaar niks meer te vertellen in je eigen land en is de boerka verplicht en vindt je geen sparerib meer in de supermarkt de groeten

 9. @12, ok, heb je je standpunt nu helder gemaakt: Wilders verdedigt je supermarkt en je sparerib.Moet-ie goed gebraden of mag het iets minder zijn?

 10. @12 Leer eerst de Nederlandse taal zoals fatsoenlijke mensen deze taal spreken en schrijven. Kom dan weer eens hier om “meneer”Wilders te verdedigen! Idioten met de mentaliteit en ideologie zoals die van “meneer”Wilders hebben in een beschaafde maatschappij niets te zoeken! Dat hij, en met hem, mensen zoals jij hier gewoon hun verderfelijke gedachtenbraak mogen spuien is bepaald geen compliment voor dit land! Jammer genoeg kun je van een bevolkingsgroep zoals PVVers en VVDers weinig meer verwachten dan een herhaling van historische wandaden. Inclusief misdaden tegen menselijkheid en mensheid!

 11. Volgens mij zijn jullie zo rechtstreeks van het ganzebord afgelopen sterker nog eraf geslingerd !

 12. En daar hebben we mekaar want als dat volk daar nou s mee begon deze taal leren en zich aanpasten kwamen we al stuk verder en ik ben niet extreem rechts maar ik laat me de kaas ook niet van t brood af eten , als ze zich aanpassen gewoon netjes werken en belasting betalen en mij ( ons ) gewoon in onze waarde laten heb ik er geen problemen mee welkom zelfs. en dat moet dus de regel worden aanpassen of vertrekken en dat is precies wat Wilders ermee wil zeggen

 13. @16 Ik weet niet of jij gangbaar Nederlands begrijpt maar ik schreef ” Leer eerst de Nederlandse taal zoals fatsoenlijke mensen deze taal spreken en schrijven.”! Als je begint, vraag dan ook even wat “leestekens” zoals punten, komma’s etc.etc. zijn! Ben jij trouwens het ondergeschoven kindje van Wilders waardoor jij blijkbaar weet wat Geertje bedoelt?

 14. @16 je snapt het niet helemaal geloof ik. Juist de vvd heeft indertijd de deuren opengezet en wilders was daar een groot voorstander van.
  En die mensen zijn gekomen om te werken en belasting te betalen. Als jij je het kaas niet van je brood wil laten eten zit je tegen de verkeerde te jammeren: dan moet je bij de werkgevers zijn, en bij het cda en de vvd.

 15. Ooit, nog niet zo heel lang geleden, woonde ik in een Nederland waar ik gewoon naar het zwembad kon gaan zonder onder water aangerand te worden door hitsige moslimpjes wiens zusters daar niet mogen komen op straffe van een pak ransel.

 16. Tja Maartje , maar als je al zo oud bent dat je je nog de zwembaden uit de jaren 60 kan herinneren , dan heb je bu toch helemaal geen last van Moslimpjes , ah , daar ben je natuurlijk boos over , dat je als ouwe koe geen aandacht krijgt … Mensen hebben toch de raarste redenen voor hun rascistische babbel

 17. @20 Maartje,

  Het klopt wel dat een deel van de moslimjongens nogal opgefokt is doordat de conservatieve islam gemengd zwemmen inderdaad verbiedt.

  En gezien de ervaringen met de SGP in Nederland, verwacht ik ook niet meteen verandering. Maar het voordeel met de SGP’ers is dat ze voornamelijk in enclaves wonen waar gescheiden zwemmen gangbaar is.

 18. @23: Sjaax:

  Zijn die moslimjongeren méér opgefokt dan andere jongeren? Zijn daar bewijzen voor?

 19. @24
  Dat is de vaste riedel van racisten: degenen op wie je neerkijkt zijn zo ongelooflijk potent en hitsig…

 20. @23 wat een absolute suffe Lulkoek .. de jongeren die lastig zijn in de zwembaden hebben geen reet met de Islaam te maken , en zijn opgegroeid hier in Nederland en naar Nederlandse scholen gegaan …
  V

 21. @24 Sinds wanneer brabbel jij PVV lulkoek .. Ooit Ik Jan Cremer gelezen ?? toen zaten Nederlanders in de sociale uitsluitingsgroep waar de jonge Marokanen nu in zitten met alle bijbehorende agressie .. De oude Schilderswijk , Kralingen , Diverse Amsterdamse arme wijken , allemaal hetzelfde probleem toen als de “allochtonen wijken ” nu .. Met het verschil dat er toen nog buurthuizen waren …. Nu zijn er nog minder jeugdvoorzieningen …

 22. @29: Bakra:

  Het gif verspreidt zich steeds verder en dieper. Psychologisch plausibel, hoe krijgt hij het verzonnen.
  Maar het verbaast me niet hoor.

 23. Of Sjaax is gewoon te jong , of hij was een van die kleine gewelddadige WITTE jongeren en wil dat die bestonden vergeten zien …

 24. Moslims zijn geen slachtvee die door een stelletje ongelovige bejaarde hypocriete hippies hoeven te gepamperd. Wij negeren communisten en fascisten gewoon allemaal dood!!!

 25. @32: helemaal gelijk Mo,
  enge gasten die geitenwollensokken die nog in de jaren 33-43 leven. Maar wat vind je dat van Al Qaida?

 26. @Hé Marc , wat vind jij als rechtsmens van het Stormfront ?? de Teaparty ?? NVU ???

 27. @20, Maartje, bedoel je dat je vroeger van je SGP leiding je telkens kon weer gescheiden zwemmen?

  Moet ik je met een jonge etnisch zuivere (autochtone) dame in contact brengen, die door blanke etnisch zuivere (autochtone) jongens werd betast? Ze was zeer verbolgen over, maar opgelost denk ik op een andere manier manier in het circuit van ons-kent-ons.

  Inderdaad Marokkaantjes vallen niet onder deze circuit.

 28. @Mo en Marc?

  Betreft het hier de reacties van een en zelfde persoon met gesplitste persoonlijkheid?

 29. @38 Uit F-in TROUW , het blad dat stelselmatig de anti-Islam fundamentalist Ephimenco een podium geeft …

  Sjaax , je lult hier zwaar uit je nek !!! De conservatief religieuze families laten hun kinderen überhaupt niet naar het zwembad gaan , het zijn ook niet de religieuzen waar je op straat door lastig word gevallen , Integratie betekend hier juist Méér onaangepast gedrag en niet minder !!!
  Ik weet niet waarom je je zo blind staar op religie als de oorzaak ?? te veel PVVrs in je omgeving , te veel religie is opium voor het volk in je leesvoer .. Of bang te erkennen dat er aan Nederland iets structureel mis is ?? Van dit gedrag is van alle tijden ..

 30. @ Nexus. Ik heb aktihd gedacht altijd dat gescheiden zwemmen een moslim uitvinding was!!! Je wilt me toch niet vertellen dat dat hier voor de multicurele verrrijking van Nederland ook het geval was?? Wanneer was dat dan?

 31. @38:

  Wat mij betreft mag je je standpunten voeden hoor, met flutartikeltjes uit een flutkrant over een flutsocioloog.

 32. @40
  Het zwemmen was gescheiden, jongens en meisjes apart! Pas in de jaren zestig werd het gescheiden zwemmen opgeheven.

 33. @40: maartje:

  Ach kindje toch. nog niet zo erg lang geleden mochten jongetjes en meisjes niet eens samen in de klas zitten, of samen gymen, of samen zwemmen. Uitgevonden door de joods-gristelijke traditie hier te lande, waar de pvv zo graag aan refereert.

 34. @43 en toen we wél samen in een klas mochten mochten we nog steeds niet samen zwemmen of gymmen , dat heb ik in 1971 pas voor het eerst mee gemaakt …

 35. @ 45 maar nog niet te oud om domme doosjes te vertellen dat gescheiden zwemmen ook hier gewoon was , weet je nog , walvissenuurtje , als je het bad uit moest omdat de opoes kwamen zwemmen 🙂

 36. Misschien moeten we gewoon weer verder gaan met scheiden. Zoals Mark Rutte al zei is het beter als Nederlanders in Nederland zwemmen en Marokkanen bijvoorbeeld gewoon weer in Marokko.

 37. @47Glaasje, gratis tip: nog iets dieper in het glaasje gaan kijken?

  Tegen de bodem liggen zeker alle gescheiden oplossingen klaar!

 38. @42, bedankt Amstel en iedereen voor de uitleg.

  Racisten, Xenofoben hebben altijd een geheugen probleem.

  Weet je nog als je ze met hun eigen gedrag later gaat confronteren, dat ze altijd met deze vraag beginnen: “Was het echt zo erg (wat ik zei of deed?)”

Reacties zijn gesloten.