De mislukte en rancuneuze Rita Verdonk

Rita Verdonk mag vanavond in het programma “Recht van Spreken” van omroep MAX uithuilen over haar niet al te florissante, zeg maar gerust mislukte carrière als zelfstandig politica en ondernemer.
Ze is nog steeds verbitterd over het verraad van de VVD en overtuigd dat zij nu de Minister-president zou moeten zijn:

Aan presentatrice Elles de Bruin vertelt Verdonk dat ze de VVD nog steeds verwijt dat zij in 2006 niet aan de macht kwam ondanks haar vele voorkeursstemmen. “Nog steeds als ik Mark Rutte op televisie zie, denk ik, misschien had ik daar moeten staan”, zo onthult ze.

Verdonk trok als nummer twee op de lijst ruim 620.000 stemmen. Veel meer dan de nummer één op de lijst, Mark Rutte. “De kiezers zeggen, wij verkiezen nummer twee boven nummer één. En wat doet de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie? Helemaal niets.”

Ze is er van overtuigd dat haar bewust een pootje is gelicht.

Verdonk is ervan overtuigd dat er in 2006 bij de lijsttrekkersverkiezing van de VVD ‘’stemmen zijn geronseld” voor Mark Rutte. “Ik denk dat als het echt uitgezocht wordt, er wel mensen zijn die daarover getuigenis willen afleggen”,

Na het verlaten van de politiek is Rita ondernemer geworden en ook dat wil niet echt lukken. Natuurlijk heeft dat niets met Rita te maken, het ligt nooit aan Rita. Anderen, in dit geval de staat zijn daar debet aan.

De afgelopen jaren was Verdonk druk met het opzetten van een eigen bedrijf in digitale dienstverlening. Het bedrijf is tot op heden nog niet van de grond gekomen. Volgens Verdonk mede door het grote aantal regels in Nederland.


(lees meer bij de bron)

1 gedachte over “De mislukte en rancuneuze Rita Verdonk”

  1. Pingback: ‘Verräter’-krijsertje krijgt heusche prijs | Krapuul

Reacties zijn gesloten.