PVV stond moederziel alleen te debatteren

Succes kerel
Succes kerel
Ja niet dat bijgaande column mij bepaald bijzonder trof maar 1 dingetje, dat ik gemist had vond ik toch opmerkelijk, namelijk dit:

Wilders kreeg alle medewerking, nog diezelfde dag diende het debat gevoerd te worden. Maar toen het debat dan ook plaatsvond, deed geen enkele fractie mee. De PVV stond niet alleen met de motie, ze stonden moederziel alleen te debatteren (trouw).

Kijk dat vind ik nou hartverwarmend. Laat die PVV lekker eenzaam debatteren van mijn part in de hel. Goed gedaan Tweede Kamer.

7 gedachten over “PVV stond moederziel alleen te debatteren”

 1. Hitler hield ook elle lange monologen iets over joden en andersdenkenden enzo…

  Wilders doet hetzelfde. Maar dan over linksen, moslims, knoflooklanden en oostblokkers.

  Wat ze allebei vergaten is daarbij in de spiegel te kijken.

  Nederland net als toen Duitsland is een land vol Ubermenschen die zelf niks verkeerds doen. Het arische ras waar Wilders natuurlijk vanzelfsprekend een van is met zijn geverfde haar en “blauwe” ogen.

 2. @Leon, ” De motie van wantrouwen van de PVV was inderdaad te belachelijk voor woorden, maar dat weet Wilders zelf ook wel.’

  Inderdaad Übermenschen doen nooit iets verkeerd.
  Goed geformuleerd van Leon.

 3. Ik vind het voor een keer een supergoede reactie van de TK:

  “De motie van wantrouwen van de PVV was inderdaad te belachelijk voor woorden, maar dat weet Wilders zelf ook wel.”

  Hiermee is alles gezegd.

  Moet je anders met een extreem-rechtse activist in discussue gaan? Kom op!

 4. In @4, moest dit staan als citaat:

  “Nederland net als toen Duitsland is een land vol Ubermenschen die zelf niks verkeerds doen. Het arische ras waar Wilders natuurlijk vanzelfsprekend een van is met zijn geverfde haar en “blauwe” ogen.”

  Inderdaad Übermenschen doen nooit iets verkeerd.
  Goed geformuleerd van Leon

 5. Mja, wat mij opvalt is dat ze nu ineens doen wat ze jaren geleden al hadden moeten doen. Ze hebben hem al die tijd als een ‘normale’ collega behandeld en zie wat dat heeft gebracht. Een verdeeld Nederland.
  Daarbij is het prima voor Wilders, want die spint hier garen bij, kan prima zielig doen en huillie huillie tegen zijn achterban over hoe hij behandeld wordt. Of zou dat nieuws hen niet meer bereiken?

Reacties zijn gesloten.