Klachten wegens Rutteschennis

Een schandalige vorm van karaktermoord, dat vonden 234 woedende bellers naar de Stichting Reclame Code van de door de FNV gemaakte reclamespot waarin een schaterende Mark Rutte ten tonele werd gevoerd in verband met de bezuinigingen op gehandicaptenzorg.

Ja, tegen dat soort schandalen protesteert de gemiddelde VVD’er wel. Niet tegen bezuigingen op gehandicaptenzorg, het op straat gooien van dakloze vluchtelingen of het laten kreperen van mensen die het eigen risico van hun zorg niet kunnen betalen. Dan blijf de volkswoede achterwege.

12 gedachten over “Klachten wegens Rutteschennis”

 1. @1 😆

  Ow zag vanmorgen nog een andere van de Zeeman (?) een moeder die sokken en onderbroeken voor haar zoon moet kopen, heeft hij zelf geen tijd voor. Aan het einde van de spot zie je een arm in een blauw pak in een dure auto de chauffeur aantikken en hoor je zegen:,, Rij nog even langs mijn moeder, even wat sokken en ondergoed ophalen’. 😀

  Lijkt mij dodelijk voor een politicus en helemaal voor een premier van een land.

 2. Kijk, een stel VVD’ers die huilie huilie doen over een volkomen karakterloze lamlul die het toevallig tot premier heeft geschopt….er zijn meer idiote dingen geweest en er zullen er vast nog vele volgen. VVD’er zijn is ten slotte een ziekte.
  Wat veel erger is, is een voormalig vakbondsleider die commissaris is geworden bij een postbedrijf dat van slavenarbeid gebruik maakt.
  Dat is pas echt erg.

 3. Oepss…moet zijn: ‘een stel dát huilie huilie doet’ . Ik wil wel proberen ook taalkundig bezien de standaard een beetje op niveau te houden op deze site. Per slot van rekening willen we niet hier behoren tot het wat ik maar even zal noemen Caps-lock-geteisem a la Bert Brussen.
  Derhalve mijn welgemeende excuus voor bovenstaande omissie.

 4. @4
  Voor de zekerheid: het is niet per se onjuist, constructio ad sententiam: VVD’ers zijn meervoud.

 5. @7 en @9, 😆

  Waar hier bloot komt te liggen is dat de gemiddelde VVD-er nog steeds in het verleden hangt en weet helemaal niet dat in de normale wereld de politici onderwerp Nr. 1 voor grapjes zijn. Overal. Dat weet dus iedereen en overal behalve bij de VVD in Nederland.

  Zou het de gemoedstoestanden binnen VVD helpen indien deze FNV spotje gelijk zou vermelden dat de Premier op deze clip op de 3de plaats van de Amerikaanse blad “Vanity Fair” zit, omwille van zijn chique kostumering?

 6. Wat opvalt is dat deze leugenachtige ruggegraatloze oetlul in maatpak ,opduikt in enigzinds denigerende reclame,s .Tot veler vermaak maarhet zou de vvd sieren hier geen commotie over te maken ,aangezien deze mp van niet alle nederlanders dit over hemzelf afroept .Een oproep bij deze voor de vvd ,zoek een ander boegbeeld ,indien jullie er nog ergens een in het archief hebben liggen ,maar niet jullie zogenaamde mastodonten ,die kan je het beste net als rutte bij het oud vuil zetten .

Reacties zijn gesloten.