De een noemt het belastingen, de “liberaal” noemt het emancipatie

Vroeger kon een gezin rondkomen van één enkel kostwinnersinkomen.
Dat is al jaren niet meer zo, en in de ogen van een club als D66 is de gedwongen loonslavernij van iedereen eigenlijk emancipatie.
En bestaat er zoiets als aanrechtsubsidie, en die moet nodig afgeschaft worden.
Schildprocedure, aanrechtsubsidie – twee nieuwe woorden geleerd op een enkele dag. Wat hierna?

3 gedachten over “De een noemt het belastingen, de “liberaal” noemt het emancipatie”

 1. Als D66 nou eens opgeheven wordt? En een beetje snel en niet er 15 jaar over doen. En als D66’ers eens de subsidies die zij krijgen voor het uitkramen van hun onzin alsook de partijsubsidies eens terug gaan betalen. Per slot van rekening, stel dat geen hond meer op D66 stemt…moeten die lui toch voor zichzelf kunnen zorgen nietwaar?

 2. Gelukkig dat ik straks weer moet werken.
  Mijn kinderen in de opvang, die hoef ik niet meer te helpen met huiswerk of andere problemen. Ook niet meer leesmoederen/overblijven op school of vrijwilligerswerk in de speeltuin of het clubhuis. (kunnen dan gelijk afgeschaft worden, want ik heb toch geen tijd om ernaartoe te gaan)Heerlijk
  Ook niet meer mantelzorgen voor mijn moeder, dus die mag voortaan fijn 3 verschillende thuishulpen binnenlaten per week, ziet ze ook eens wat nieuwe gezichten…
  Verder ben ik helemaal in mijn nopjes dat ik straks ook tot het leger der werkenden behoor die de economie uit het slop gaan trekken met die 1000 euro van Rutte. Elke dag snel voorverteerd fabrieksvoedsel naar binnen schuiven, goed voor de economie en je gezondheid.
  Ik kan niet wachtten!

 3. Op nujij.nl Wilders is Woedend op Rutte voor het slopen van Nederland. Alle PVVer zien hier weer een openbaring van zijn gelijk. Je kunt van de SP zeggen wat je wil maar die hadden dit veel langer door en riepen dat ook maar nu Geertje het zegt…. Ik vrees echt en dat we na Rutte 2 door een Wilders 1 hel moeten en dan zie je het CDA en de VVD weer terug in een nog extremer en destructiever rechts sloopkabinet wat zij dan zakenkabinet noemen. Ik moet dit even kwijt.

Reacties zijn gesloten.