En weer mogen de nazi’s manifesteren op zaterdag in de oude Amsterdamse jodenbuurt

-NEDERLANDSE VOLKSUNIE (NVU sinds 1971) demonstreert, dus morgen weer een kleine politiestaat onder mijn raam… TIJD VOOR EEN BETER PASSENDE LOCATIE

De rechts-extremistische organisatie NVU demonstreert morgen tussen 13.00 en 15.00 uur bij de Stopera. (meldt AT5) “Ze protesteren met ongeveer honderd mensen ‘tegen links geweld en links fascisme’, naar aanleiding van de Pegida-demonstratie, die door een nepbom en opstootjes in het water viel.
‘Als de vrijheid van meningsuiting botst met het recht om vrij te zijn van vrees en angst voor discriminatie, haatzaaien of geweld, dan geeft die laatste vrijheid in Amsterdam de doorslag’, laat de gemeente weten. ‘Om beide vrijheden te kunnen beschermen, heeft de driehoek besloten voorschriften te verbinden aan de demonstratie.’”

> Wordt weer het geluid van extreem kleine minderheid versterkt door een politieinzet die groter is dan het aantal demonstraten?
> Krijgen we weer een uren voortdrammende live televisie-uitzending van AT5?
> Worden onze woningen weer omsingeld?
> Worden er weer kapitalen besteed aan de inzet van al dat materieel en vrouw/man/paardschappen?
> Is de “mening van vrijheidsuiting” (een zinznede ontleend aan een PEGIDA-demonstrant op 6 feburari op AT5) nog steeds in geding en wie is de volgende die die gaat opeisen met weer een verpeste zaterdagmiddag?

Lees verder bij de bron, Tjebbe van Tijen