Wilders’ PVV wou Haagse snackbar vorig jaar nog gewoon mollen

Wilders (PVV)
Wilders (PVV)

Het is best geinig om de PVV te zien spartelen om maar in het nieuws te komen en daar dan nul komma nul aandacht aan te besteden. Ik krijg regelmatig reacties van “de PVV doet dit en dat waarom besteden jullie daar geen aandacht aan??”. Nou daarom niet dus.

Dus hebben wij ook geen berichtje gewijd aan Girt die een Haagse snackbar een hart onder de riem ging steken, als propagandastunt. In komkommertijd. Je weet toch.

Maar nu we horen dat de Haagse PVV-fractie deze zelfde snackbar een jaar geleden nog door de plee stemde, namelijk een stem tegen een SP-motie die moest voorkomen dat de gemeente een oprot-rechtszaak tegen de arme onschuldige snackbar zou beginnen, moesten toch spontaan weer even 3 seconden grinniken om gekke Geertje en zijn proletenclubje.

Anderhalf miljoen idioten die we serieus moeten nemen hebben er op gestemd. Go figure.

 

21 gedachten over “Wilders’ PVV wou Haagse snackbar vorig jaar nog gewoon mollen”

 1. Van de ene kant lach je je kapot, van de andere kant weet je dat dit niks uitmaakt voor de gemiddelde PVV-stemmende factfree mongool.

 2. @1, Daarom kun je je afvragen of de democratie in Nederland wel zo geweldig is als dat soort fact free mongolen zich met grote mensen zaken mogen bemoeien. Ik heb liever dat die lui allemaal na een oprot rechtzaak opkrassen. En dan nemen ze die VVD proleten mee, kan dan zeker niemand meer roepen zonder de waarheid geweld aan te doen dat ‘Nederland vol’ is.
  Op de bodem van de Noordzee is plek genoeg voor die lui.

 3. @2
  Alleen PVV en VVD naar de bodem van de Noordzee? Of alleen de mongolen van de PVV en de VVD?

 4. @3, ’t Zou een goed begin zijn. Ze mogen trouwens ook naar de woestijn van Marokko ophoepelen wat mij betreft. In elk geval: wegh!

 5. Hallo let op de huisregels aub. Ik heb geen zin om om 5 uur van mijn bed gelicht te worden omdat hier graag mensen stoer doen.

 6. @5, OK. dwangarbeid bij Orionis mag ook. En dat bedoel ik dan niét metaforisch.

 7. @4
  Je snapt het niet helemaal he. Mongolen ……. wijf ………. Ik word regelmatig met een mongool gespot hier in de stad. Vindt hij en ik fantastisch maar oweeh …… ruim denkend doen maat ’t niet zijn. Saludos.

 8. @7, Mensen die inherent onbeschaafd zijn, bejegen en betitel is als zodanig. Capito?

 9. @7, @9, Luc heeft het over mensen met het syndroom van Down. Nou…die mogen wat mij betreft wel in de regering. Die mensen hebben nog nooit iemand belazerd, opgelicht of etnisch willen registreren danwel deporteren of dwangarbeid opleggen. ’t Lijkt me zeker de moeite van het proberen waard.
  En trouwens v.d. Heuvel, als de hermandad onverhoopt bij je langs komt, laat ze dan ook even bij ene Theodor-schiet Polen maar dood-Holman langs gaan.
  Of bij Neerland’s nationale huilbaby Lodewijkje met dezelfde hobby als de latere Wannsee conferentiedeelnemer Wilhelm Stuckart Asscher. Die zet namelijk met zijn vunzige plannen volgens mij zeker aan tot geweld.
  Maar ik snap je punt zal er rekening mee houden.

 10. @11 ben benieuwd of eigenijk @10 dus.
  maar hoeft net hoor @10, het schetst een beeld van je …….

 11. Mensen met het syndroom van down kunnen mensen als jullie idd goed regeren want zulks vreselijk dom volk als jullie maak je niet vaak mee zie aan de vele reacties dat jullie ook vreselijk veel steun hebben ! Apen !

 12. @13 gelieve je aan de huisregels te houden en anders OPROTTEN. Laatste waarschuwing.

 13. Volgens mij lijden PVV’ers aan een vroege vorm van alzheimer. Ze weten vandaag niet meer wat ze gisteren nog voorstelden. Laat staan dat ze weten wat er in WO-II voorviel, toen er een aantal bevolkingsgroepen werd gedecimeerd, omdat die niet voldoende geïntegreerd zouden zijn.

 14. PVV? Dat is toch die nazi-bende welke Donderdagavond een “Marrokkanendebat” wil houden in de 2e kamer? Geert Wilders doet weer eens een poging J.Goebels te evenaren. Onder ons gezegd, de meeste andere partijen boycotten dit nazi-propagandadebat aangevraagd door de PVV en zijn gauleiter niet eens, nog geen woord van protest! Tekenend hoe door en door verrot hedendaagse politici zijn samen met de stompzinnige meute welke houzee roepend achter het nazi-geleuter van de PVV aanloopt!

 15. @19 Ik ben zeer benieuwd naar het debat. Ik hoop, dat de andere partijen ermee ingestemd hebben om deze onzaligheid eindelijk eens van tafel te kunnen vegen. Vanavond zal blijken, welke partijen nog deugen en welke niet meer. We zijn benieuwd. Ook naar de leugenachtige hetzretoriek van onze Blonde Profeet.

Reacties zijn gesloten.