Hoe eenvoudigweg zitten een verzetsdaad wordt tegen de VVD

Onder de vrijheidslievend-democratische leiding van burgemeester Onno Hoes is het in Maastricht verboden op de stoep te zitten. Een eenvoudige, bijna onontkoombare, handeling, zeker met het warme weer van het ogenblik, wordt een Grote Verzetsdaad.

Enkele honderden mensen zaten of stonden zondagmiddag vanaf 17 uur op de stoep langs de Rechtstraat in Maastricht uit protest tegen het gemeentelijk stoepzitverbod. Mannen en vrouwen, groepjes vrienden, stelletjes en zelfs gezinnen met kinderen namen deel aan het ludieke protest dat gericht was tegen het doorgeschoten handhavingsbeleid in Maastricht. Voorbijgangers en toeristen reageerden laaiend enthousiast op wat zij geheel onverwacht te zien kregen.

Verder lezen.

Dat die VVD-ers zich inmiddels niet kapotschamen zich “liberalen” te (laten) noemen…

8 gedachten over “Hoe eenvoudigweg zitten een verzetsdaad wordt tegen de VVD”

 1. in principe mag dat nergens, zo simpel is het. Het enige wat daar fout is gegaan is dat een stel fanatieke boa’s gelijk een bonnenboekje tevoorschijn getoverd hebben.

  Het trottoir is daar redelijk smal, een stoel belemmert de doorgang nogal. Bovendien, geen enkele ondernemer mag zich zomaar een stuk van de openbare weg toe-eigenen, lijkt me meer dan terecht. Dat geldt voor reclameborden en ook voor stoelen.

  Maar gelijk met bonnen strooien is niet aardig, dat zijn boa streken, en vraagt om heibel. Een goede wijkagent zou dat niet snel gedaan hebben, die gaan (hier tenminste) voor oplossingen, niet voor straffen.

 2. Liberaal is een links begrip dat is verkracht door rechts. Net als de term vrijheid van meningsuiting nu door de PVV is verkracht. Of het woord nivelleren wordt door sommige rechtsen (met name de PVV tokkies) gelinkt aan deze bezuinigingen en lastenverzwaringen voor modaal en alles eronder. Die maken van dit rechtse beleid iets links wat het niet is om zodoende hun keuze voor de PVV bij volgende verkiezingen goed te praten.

  Ik lees werkelijk dagelijks dingen die zoals Marc elders al zei neigen naar psychoses en andere waanbeelden.

  Bij rechts zijn leugens de feiten en is de waarheid linkse prietpraat.

 3. @5
  “die zoals Marc elders al zei neigen naar”

  Euh, even teruglezen, dat beweer ik nml. *nergens*. Die Max…nogwatmetblik stelde elders dat ‘zullie’ in een psychose zitten.

Reacties zijn gesloten.