PVV’er zout op

Een zekere Bart Brands, waar nog nooit iemand van gehoord heeft, blijkt statenlid voor de PVV Zuid-Holland te zijn geweest maar zout nu dus op. Hij zegt dat het “minder, minder, minder” gebral bedoeld was om de PVV in de oppositie te houden. Dit meent hij begrepen te hebben uit een gesprek tussen Wilders en zo’n andere proleet, Léon de Jong. De weergave van dit gesprek door Brands wordt overigens door Wilders in alle toonaarden ontkend. Volgens een woordvoerder van de PVV is de politiek van de PVV er juist op gericht om een warme band te smeden met de rest van de samenleving. Bart Brands heeft hier verschrikkelijk lang over moeten nadenken, vandaar dat hij nu pas oprot (telegraf).

De ware PVV-aanhanger weet wat er hier aan de hand is, een complot van de linkse Telegraaf tegen de PVV:

6 gedachten over “PVV’er zout op”

 1. Alweer zo’n frisse meeuw die zich kapotvliegt tegen het groene “EXIT” venster…

 2. Enorme LOL @ “zonder wederhoor”; terwijl via een PVV woordvoerder een reactie is gegeven, alsook via Wilders zelf. Zoals nota bene bij verschillende media valt te lezen.

  Ressentiment onder de Nederlandse bevolking kweken, dat is het enige wat die mafkees doet. Maar goed, dat is inmiddels al jaren bekend en overduidelijk voor velen.

  “PVV-leider Geert Wilders laat in een reactie weten dat die bewering ”onzin en onwaar” is. Hij heeft de bewuste zin ”niet gezegd”.”
  http://www.nu.nl/politiek/3768226/opnieuw-pvv-statenlid-zuid-holland-weg.html

  Zei die continu beweren ‘de Waarheid’ te verkondigen, zijn aartsleugenaars.

 3. Och, een ruzietje tussen PVV en TeleGetver komt ons gelegen.
  Maar uiteindelijk zal Wilders zijn spreekbuis niet willen verliezen en de TeleGetver niet zijn Verkaufsschlager.
  En die Brands, tja, het zal hem niet van Xenophobia genezen.

 4. We zouden bij wijze van genezing eens allemaal PVV moeten stemmen dus absolute meerderheid voor die krankzinnigen. Dat is denk ik de snelste remedie een Eye opener van jewelste.

  Dat kost wel mensen levens natuurlijk. Zoals het verzet tegen de Duitse bezetter en rechts NSB Nederland destijds. Alhoewel ik denk dat Wilders wel weer wat BULLSHIT over dat links hem dan buiten de formatie heeft gehouden zelfs als hij 90% van de stemmen heeft komt hij met zulke leugens. Dat kan hij als geen ander.

  Weet je wat ontrechtsing van de wereld ook in gang gaat zetten ?

  Moeder natuur.

  Als de bijensterfte compleet wordt
  Als fijnstof van dien aard is dat het leven onmogelijk wordt
  Als schoon drinkwater onbetaalbaar
  Enz.

  Dan zal men de van oudsher anti milieu partijen (rechtse partijen dus) de rug MOETEN toekeren wil men nog blijven leven.

  Dan gaat met wel over alternatieven nadenken. Dan gaat men wel het regenwoud proberen te redden. Dan gaat men wel wat aan die auto’s doen.

  Maar goed eerst moeten we finaal naar de klote en alle zakken van rechtse graaimaatpakken gevuld zijn.

 5. Leon, het effect van het stemmen op de PVV (een partij waar geen weldenkend mens het mee eens is) galmt, op een uiterst negatieve én destructieve wijze, jaren door binnen de Nederlandse maatschappij.

  Dus nee, om Nederlanders ‘de ogen te openen’ is dat zeer zeker niet gewenst. Sterker nog, het zal alleen maar meer ressentiment onder de Nederlandse bevolking brengen. Enkel met (veel) “engelengeduld” duiding geven aan hetgeen waar Wilders met zijn eenmanspartij daadwerkelijk voor staat, haal je die overdrachtelijke angel eruit. Het e.e.a. is veelal een gebrek aan referentiekaders. Zodra ‘men’ die kaders heeft, is Wilders niets meer. Dat is de (1 van de) manieren om het fascisme binnen iedere maatschappij drastisch te verminderen.

 6. Wat hij meent te zeggen is: ” We mogen het elke dag denken, we mogen het elke dag onder vier ogen steeds herhalen, doch maar openbaar minder-minder-minder allochtonen roepen is te ver gegaan omdat wij, ons-kent-ons mensen, steeds de meest fatsoenlijke mensen zijn”.

  Fatsoen, daar gaat het om.

Reacties zijn gesloten.