PVV Den Haag stelt weer belangrijke vragen

nsb_pvv_uitgelichtDe Ramadan is begonnen en dat is voor de PVV Den Haag weer aanleiding om schriftelijke vragen te stellen over de toenemende islamisering van de stad. Wat is het geval. Turkse en Marokkaanse bakkers hebben vergunning aangevraagd om tijdens de Ramadan in de avonduren open te zijn en dat gekregen. Bij de PVV-Den Haag zijn vervolgens alle stoppen doorgeslagen. Immers het verkopen van brood buiten reguliere openingstijden is natuurlijk een enorme bedreiging. De gemeente faciliteert daarmee de islamisering van de stad. Dat kan natuurlijk niet.

Doodsbang roepetoetert de xenofobe Léon de Jong:

“De gemeente moet stoppen met het faciliteren van de verdere islamisering van Den Haag. Het afgeven van speciale ontheffingen voor de ramadan moet dan ook direct stoppen. Als islamitische bakkers hun winkeltijden willen aanpassen aan de ramadan gaan ze maar een winkeltje beginnen in Saudi-Arabië.”

Vrijheid en gelijkheid het blijven moeilijke begrippen voor de PVV.

4 gedachten over “PVV Den Haag stelt weer belangrijke vragen”

  1. Zoals iemand reeds opmerkte: vroeger kalkte nazi-tuig het woord ‘jood’ op een winkelruit, nu zitten ze alsof het volkomen normaal is in gemeenteraden en parlement.

  2. @Ralp, goede definitie van de huidige maatschappelijke situatie.
    Bedankt, he Mark.

  3. Heeft Leon al vragen gesteld over de verruimde openingstijd van de Horeca tijdens het WK? Openingstijden die voor overlast zorgen en ik kan met niet voorstellen dat een Turkse en Marokkaanse bakker ’s avonds voor overlast zorgt.Het is weer hetzelfde riedeltje van deze laagschedelige Nederthaler. Pesten,zuigen en oneigenlijke argumenten aandragen.By the way: was deze de Jong niet die slonzige en slordig geklede snotneus die op het podium van de bruine kroeg stond te wippen en hoppen toen Blonde Greet een Goebeltje lanceerde: minder, minder, minder?

  4. Pingback: Leon de Jong doet aangifte als je hem racist noemt | Krapuul

Reacties zijn gesloten.