Gelderse PVV opent aanval op “islamisering van Gelderland”

De “islamisering van Gelderland” kent u die uitdrukking? Ik ook niet. Maar het schijnt dus echt sjokking te zijn daaro. Dusdanig urgent dat de PVV krachtig gaat ingrijpen met een heusch onderzoek:

De partij heeft woensdag een zogenoemd WOB-verzoek gestuurd naar alle Gelderse gemeenten. De partij vraagt op basis van de Wet Openbaarheid van Bestuur bij gemeenten alle informatie op over moskeeën, islamitische scholen, islamitische organisaties en koffiehuizen (omroep gelderland).

Een en ander wordt geïnitieerd door fractievoorzitter Marjolein Faber. Marjolein Faber hebben we hier al eerder gehad. Toen wilde ze een kerncentrale in Winterswijk. Er moest alleen nog een rivier naar Winterswijk aangelegd worden. Is toen nie doorgegaan.

4 gedachten over “Gelderse PVV opent aanval op “islamisering van Gelderland””

  1. De met verval water gekoelde atomic brein van Marjolein Faber volgt de rare kronkels van de rivier richting Winterswijk – de bolwerk van de achterlijkheid in Oost-Nederland.

    Na de “tzunami van het Oosten” van paar jaren geleden, krijgen we dit nu.

    Zijn ze de kampen voor buitenlanders en allochtonen al aan het bouwen?

  2. Zou mooi zijn als we een hele complex van kerncentrales kunnen bouwen op een afgelegen eiland en dan alle pvv-ers daar dumpen, ze zijn gek op kerncentrales en atoom energie.
    Oh, probleem lost zichzelf op uiteindelijk aangezien pvv-ers voor 100% achterlijke tokkies zijn, dus die kerncentrales zullen snel een Fukushima uithalen op dat eiland 🙂

  3. PVVgelderland? doet me aan iets denken…..Oja de domeinnaam pvvgelderland.nl is per 30 sept weer vrijgekomen. Beetje zieltogend clubje zonder eigen websiteje zeg maar.

  4. Pingback: Marjolein Faber droomkandidaat van Geert W. | Krapuul

Reacties zijn gesloten.