16 gedachten over “In opspraak geraakte VVD-er kiest dood”

 1. Het werd pas levensbeëindigend toen het in de krant kwam en ze hebben toch genoeg moeite gedaan om dat niet te laten gebeuren volgens mij.

 2. Wat voor persoonlijke problemen er ook zullen zijn geweest, het zal de VVD-ers niet ertoe brengen eens een wat minder grote smoel op te zetten.

 3. heb je die reactie van het SP raadslid eronder gezien “Het was zo’n goede man, want hij heeft bij de Privatisering van het huisvuilophalen voor kwaliteit en een sociaal plan gezorgd ” Die SPr zat toen in de Raad , heeft hij met die privatisering gecollaboreerd ??? Verschild de SP zo weinig van de PvdA ??

  Wat die persoonlijke problemen betreft , Lullig hoor als je inkomen er op achteruit gaat ( geen extra bijverdienste met valse facturen meer ) Maar VVD’rs veroorzaken vaak zelf dat soort problemen bij mensen die gewoon WERKEN voor hun geld .. wie daarom zelfmoord pleegt haalt de krant niet eens …

 4. En natuurlijk de onaangekondigde huiszoekingen als je bijvoorbeeld AOW hebt. Waar je je hele leven krom voor hebt gelegen als je zelf geen stasi bent of een corrupte grootgraaiende geldverrijkende smerige liegende VVDer.

  Ik krijg als ik niet oppas nog meer hekel aan VVDers dan aan PVVers. VVDers zijn veel gevaarlijker omdat zij vaak geld en macht hebben. PVVers over het algemeen het tegendeel maar wel losse klauwen en grote muilen.

  Eerloze lui zijnzij het, VVDers.

  Nou, m’n dag is weer goed begonnen. 🙁

 5. Ik zat onder het verkeerde bericht te reageren. Nou ja, maakt niet zoveel uit.

  Wat de zelfverkozen dood van die kerel betreft… Ik heb geen medelijden. Volgens mij was hij zo schuldig als de pest en te laf om de consequenties van zijn gedrag onder ogen te zien. En dan is het excuus dat ik ergens las over het leed, de zorgen en het verdriet in huiselijk kring dat hij had, volkomen misplaatst want iedereen heeft dat weleens en die worden ook geen misdadigers.

 6. “Het is natuurlijk triest dat er iemand dood is, maar als je amoreel handelt loop je het risico door gewetensnood er een eind aan te moeten maken”

  Vrij naar Fred Teeven “het risico van de inbreker”

 7. Die 18.000 euro waren het niet waard om zijn leven te beëindigen. Het mag dan een VVD´er zijn, maar het is gewoon diep triest als iemand zelfmoord pleegt. In dood is geen onderscheid ongetwijfeld zal er wel meer gespeeld hebben dan het achteroverdrukken van geld.

 8. @7 – waren zijn partijgenoten en hun miljoenen aanhangers maar een fractie van zulks nuance toebedeeld, dan zag ons landje er heel anders uit.

  Maar inderdaad klein berichtje, groot leed wat ik niemand gun, geen inbreker en geen raadslid.

 9. Ik zeg maar 1 ding. De VVD is een criminele organisatie die vuistdiep zit in wapenhandel, farma mafia, pro oorlog is en niks aan millieuvervuiling wil doen. Dus het is een club wezens dat heel veel bloed aan de handen heeft. direct of indirect.

  Dagelijks in het nieuws zijn de misstanden in allerhande management lagen (met name de VVD). Nieuwe media is niet gunstig voor rechts. Want nu kunnen ze niet meer zo makkelijke de boel voorliegen en verdraaien. Hun factfree liegen en bedriegen is gewoon in 2 seconden wereldkundig en valt er weinig te ontkennen.

 10. De zelfdoding in verband brengen met zijn VVD-er zijn of wat dan ook, vind ik niet juist tenzij hij dat zelf aangegeven zou hebben.

  Laten wij ons niet verleiden svp tot het zelfde onbeschofte gedrag.

 11. @12: Dan meen ik, ten onrechte wellicht, in sommige reacties iets van leedvermaak gelezen te hebben.

  Komt misschien omdat ik zelf zo ontzettend kotsmisselijk spuugzat word van al die rechtse brallers dat ik op het punt gekomen ben dat ik wraakgevoelens ontdek in mijzelve.

  En dat wil ik niet…

  Daarin onderscheiden wij ons juist van die harteloze smeerlappen, hoop ik althans , namelijk dat wij, linkse sociale mensen , wél fatsoen en een “goed hart” hebben.

  Ach, ik ben gewoon wat emotioneel vandaag.

Reacties zijn gesloten.